Vaccinhysterin fortsätter: FHM varnar ovaccinerade – och uppmanar ALLA att ta ”vaccinet”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Snart återgår samhället till jobb och skola. Därför rekommenderar Folkhälsomyndigheten ”alla” 12 år eller äldre att ta det så kallade vaccinet mot covid-19.

Trodde du att covid och ”vaccineringen” var över? Nejdå, även om halsont numera är det vanligaste symtomet.

Idag, mitt i sommaren, dundrar Folkhälsomyndigheten ut en rekommendation om att ”alla” bör vaccinera sig. Att injicera substansen i kroppen är nämligen det bästa sättet att undvika allvarlig sjukdom i covid-19, påstår myndigheten.

”Därför rekommenderar Folkhälsomyndigheten att alla som är 12 år och äldre vaccinerar sig”, skriver man på sin hemsida.

– Syftet med vaccinationerna är att skydda mot allvarlig sjukdom och död i covid-19. Även om det kommer nya virusvarianter så att vaccinerna skyddar mindre bra mot smittspridning så ger de fortsatt ett mycket bra skydd mot allvarlig sjukdom. Så det är klokt att vaccinera sig, hävdar Sara Byfors, avdelningschef på Folkhälsomyndigheten, i ett uttalande.

Samtidigt skickar man en varning till dem som inte velat ta läkemedlet:

”Vuxna som inte har vaccinerat sig bör vara särskilt försiktiga, och undvika trängsel och stora folksamlingar inomhus”, skriver myndigheten.

Men covidvaccinet har av andra oberoende läkare utpekats som ”det farligaste läkemedlet någonsin”.

Läkaren och vaccinforskaren Robert Malone har nyligen varnat för fortsatt ”vaccinering”. Tvärtom borde den stoppas.

Han hävdar att massvaccineringen är ”galenskap” och att vaccinet skadar immunförsvaret. Ju mer vaccinering, ju svårare får kroppen att försvara sig.

– Vad man nu kan se, olyckligtvis, är att det är de kraftigt vaccinerade som till övervägande del hamnar på sjukhus och dör. Detta kan man se över hela världen. De har snedvridit vår immunrespons genom dessa upprepade doser mot den första virusvarianten. Det kom en ny studie för ett par veckor sedan som tydligt visar att människor som blivit infekterade och vaccinerade upprepade gånger har mycket sämre T-cell- och B-cellförsvar. Detta är ett välkänt problem. Det är detta som plågar influensavaccinet och som gör att det bara är 20-30 procent effektivt. Det kallas ursprunglig antigenisk synd, säger Robert Malone och fortsätter:

– Det är de högvaccinerade som upprepade gånger blir infekterade och kroniskt infekterade av omikron. Data från hela världen visar detta. De högvaccinerade som får omikron, särskilt de senaste varianterna, är de som ligger på sjukhus och dör i en oproportionerlig hög andel.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program