Malone: Vaccinet skadar immunförsvaret – ”Detta är galenskap”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Vaccineringen mot covid-19 har övergått till ”galenskap” och kan försämra människors immunförsvar. Det är de högvaccinerade som drabbas värst av omikronvarianten, och de blir infekterade om och om igen eftersom immunförsvarets minne snedvridits. Det hävdar läkaren och vaccinforskaren Robert Malone i flera intervjuer.

Det är en av mRNA-teknikens grundare, läkaren Robert Malone, som nu varnar för att massvaccineringen mot covid-19 har orsakat vad som kallas ursprunglig antigenisk synd, vilket innebär att immunförsvaret är ”fångat” av sin första respons mot ett virus och är oförmöget att bilda ett effektivt svar på nya infektioner.

Vaccinet gör att immunförsvaret blir som en laser riktad mot en sak och omikronvarianten har utvecklat en förmåga att undvika just denna del av kroppens försvar, enligt Malone.

– Vad de döljer är en stor mängd mycket kraftfull forskning som visar att det som gjorts har skadat människors förmåga att bekämpa viruset, säger Robert Malone i Outside the Beltway.

– Vad man nu kan se, olyckligtvis – och detta visar också varför de är så skärrade just nu – är att det är de kraftigt vaccinerade som till övervägande del hamnar på sjukhus och dör. Detta kan man se över hela världen just nu. De har snedvridit vår immunrespons genom dessa upprepade doser mot den första virusvarianten. Det kom en ny studie för ett par veckor sedan som tydligt visar att människor som blivit infekterade och vaccinerade upprepade gånger har mycket sämre T-cell- och B-cellförsvar. Detta är ett välkänt problem. Det är detta som plågar influensavaccinet och som gör att det bara är 20-30 procent effektivt. Det kallas ursprunglig antigenisk synd.

Enligt Robert Malone har myndigheternas officiella experter grävt sig så långt ner i lögner att de inte vet hur de ska ta sig upp, så de bara fortsätter med massvaccineringen.

– Sanningen är att det här vaccinet inte bara skadar immunförsvaret, det är tydligt dokumenterat, utan gör också att de högvaccinerade är mer mottagliga för BA.5-varianten som har utvecklats så den undkommer vaccinen. Och det har kommit en ny studie som visar att naturlig immunitet från infektion är mycket bättre än immunitet från vaccinen.

Fenomenet som Robert Malone talar om leder till att de som tar upprepade doser ”utvecklar en relativ immunbrist i både T-cell- och B-cellförsvar mot omikron”, säger han i en annan intervju med The Highwire och fortsätter:

– Det är de högvaccinerade som upprepade gånger blir infekterade och kroniskt infekterade av omikron. Data från hela världen visar detta. De högvaccinerade som får omikron, särskilt de senaste varianterna, är de som ligger på sjukhus och dör i en oproportionerlig hög andel.

Enligt Robert Malone har varianten BA.4 redan försvunnit och BA.5 kommer sannolikt snart vara utkonkurrerad. Ju mer vaccinering, ju svårare får kroppen att försvara sig, hävdar han.

– Detta är galenskap, påpekar han.

– De som frambringar nya varianter är de som blivit högvaccinerade och infekteras upprepade gånger. Prata med människor i din närhet så kommer du upptäcka att de som blir infekterade om och om och om igen av omikron eller har kroniska infektioner är de som är högvaccinerade. Det är vad som sker, säger Robert Malone i The War Room.

Han förklarar också att munskydd är fullständigt meningslösa. Viruset tar sig in genom mun, näsa och ögon. Det fungerar inte. Vetenskapen är mycket tydlig, hävdar han. Munskydden har dock blivit ett kontrollverktyg och en ”ritual”,

– Fortsatt vaccinering är galenskap. Det måste stoppas, fortsätter Robert Malone i The War Room och påpekar att man ska behandla människor i stället.

I juni kunde Swebbtv Nyheter berätta att 96 procent av de som dör med covid-19 i Sverige är ”vaccinerade”. Efter denna artikel slutade Folkhälsomyndigheten i sina veckorapporter att med exakta siffror redovisa andelen vaccinerade respektive ovaccinerade som avlider med viruset. Nu står det bara i början av lägesrapporten hur många som dött, inte om de var vaccinerade eller ovaccinerade – vilket det tidigare gjorde mycket tydligt.

I Sverige har det varit svårt att hålla kolla på vem som egentligen tagit respektive inte tagit det så kallade vaccinet. Detta eftersom myndigheterna har använt ett ”manipulativt mönster”, som journalisten Per Shapiro tidigare avslöjat, och blandat ihop grupperna. Man har skapat en ”slaskkategori” som kallas ovaccinerade oavsett om de fått inga, en eller två doser.

Nyligen rapporterades det i svenska medier att 4 av 10 covidpatienter på IVA är ”fullvaccinerade”, vilket är dubbelt så många som förra sommaren. Men de som räknas som fullvaccinerade är inte alla som tagit substansen, utan personer över 18 år som tagit minst två doser samt personer över 65 år och i riskgrupp som injicerat minst tre doser i kroppen, kunde man läsa i Aftonbladets brödtext. Läkaruppropet uppger i sociala medier att man har tittat mer noggrant på den här statistiken och säger att det inte stämmer att en majoritet på svenska IVA-avdelningar är ovaccinerade. I stället har man kommit fram till ”att 26,5 procent av de som var på IVA 6 juni – 10 juli var ovaccinerade, det vill säga långt ifrån en majoritet”.

”Sannolikt var de ännu färre, då IVA registrerar personer som ovaccinerade upp till 2 veckor efter att de fått dos 2”, fortsätter Läkaruppropet på Twitter.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program