Malone: Globalisterna är ”inte så smarta”, vi kan besegra dem

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Politikerna som World Economic Forum tränat upp och använt för att infiltrera världens regeringar är inte särskilt smarta. Tvärtom. Och därför kan mänskligheten besegra dem. Det hävdar mRNA-forskaren och läkaren Robert Malone.

Vaccinforskaren Robert Malone är inte imponerad av de makthavare som World Economic Forum lyckats samla ihop.

Tvärtom. Han tycker de är ganska korkade.

– Man trodde att World Economic Forum bara var ett gäng rika snubbar som åker till Schweiz och dricker vin varje år. Eller hur? Nej. I trettio år har de tränat upp folk att bli deras hejdukar. De har utbildat åtskilliga tusen över hela världen. Man kan själv leta upp filmklipp där de skryter om det, säger läkaren i ett nytt tal.

Malone nämner boken ”Covid-19 – The Great Reset”, som handlar om hur världen behöver startas om utifrån ett ”hållbarhetsperspektiv” och bli mer ”inkluderande”. Det krävs ”en stor återställning”, hävdas det.

– Den där boken är fascinerande, fortsätter Robert Malone. Den är nämligen full av skitsnack. Boken är smörja. Man pratar om vetenskap och låtsas förstå vad det betyder. Men boken är nonsens. Den är inte vetenskapsbaserad.

– Här är den goda nyheten. Gänget kring World Economic Forum, alltså alla dessa personer som vill låsa in oss och som är respektlösa mot oss. De är inte särskilt smarta. Det märker man när man lyssnar på dem. Detta är den goda nyheten. Så vi kan besegra dem.

Vidare pratar han om Kanadas premiärminister Justin Trudeau, och framhäver hur Trudeaus brutala och ociviliserade åtgärder mot den så kallade frihetskonvojen som demonstrerade mot regeringens vaccinpass, har fått allvarliga följdverkningar.

– Han tryckte på den stora knappen och stängde ner deras bankkonton. Folk kanske inte förstår vad detta innebär. Men Kanadas banksystem har setts som en fristad för pengar från andra länder. Kineser som hotats av kommunistdiktaturens sociala kreditsystem har till exempel placerat sina pengar där. Det är så kommunistparitet fingerar. Precis så som World Economic Forum vill behandla oss alla. De vill ha samma makt som Kinas kommunister. Justin Trudeau ville ha den makten, men han tryckte på knappen för fort. Människor som använde Kanadas finansiella system för sina pengar insåg plötsligt att det inte är så säkert längre. Så de drog med sina pengar och plötsligt har vissa kanadensiska banker fått en likviditetskris. Nu vet hela världen att Kanada inte är en fristad för att placera pengar, förklarar läkaren.

Läs också: Malone om WEF: ”Har infiltrerat västvärldens regeringar”

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program