”Vaccinen måste stoppas – de är farliga och ineffektiva”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Den fortsatta vaccineringen med påfyllnadsdoser mot covid-19 är en ”sinnessjuk idé”. Vaccinen fungerar inte mot omikronvarianten och måste stoppas. Det säger Alex Berenson i en intervju med Fox News Tucker Carlson.

Det är den amerikanska journalisten Alex Berenson, tidigare grävande reporter på The New York Times och utbildad vid Yale University och som länge varit en stark kritiker mot hur coronasmittan hanterats, som nu mer än tidigare varnar för de så kallade covidvaccinen.

Vaccinen är inte ens tillverkade mot virusvarianten omikron som sprids och produkterna måste sluta användas, påpekar han.

– Vi befinner oss i en mycket farlig period. Jag överdriver inte. Detta är nog den viktigaste intervjun du gjort med mig på två år. Det är nu helt klarlagt att vaccinen egentligen inte funkar alls mot omikron. I länder med mycket hög vaccinationsgrad är också infektionsgraden extremt hög, säger Alex Berenson i Fox. I Israel väntas man få fler allvarliga fall än någonsin.

Enligt Berenson måste vaccineringen stoppas omgående.

– Idén att vi skulle lösa detta med en påfyllnadsdos är sinnessjuk. Jag har inte sagt detta innan, eftersom jag är rätt försiktig med data. Men mRNA-vaccinen måste dras tillbaka från marknaden. Ingen bör ta dem. Ingen bör ta någon påfyllnadsdos. Det är en farlig och ineffektiv produkt. Spikproteinen som de skapar och som din kropp bildar antikroppar mot är inte för omikron.

Han påpekar att USA stoppat första generationen av läkemedlet monoklonala antikroppar, som varit effektivt mot smittan, eftersom det inte längre fungerar på grund av omikron.

– Samma logik gäller vaccinen. Användningen av påfyllnadsdoser ger en boomerangeffekt som nu syns i alla dessa länder. Detta är mycket farligt och produkterna måste dras in.

Enligt Alex Berenson finns det nu data som visar att risken för hjärtmuskelinflammation från vaccinen är 50-100 gånger högre för unga män efter andra dosen.

Människor låter sina kroppar massproducera ett potentiellt farligt spikprotein mot en virusvariant som ens inte längre existerar, påpekar han.

– Om dessa vaccin släpptes på marknaden idag hade de inte godkänts.

Pfizer säger att man snart kommer lansera ett nytt vaccin specifikt för omikron. Men det är helt irrelevant, förklarar Alex Berenson, eftersom det snart ändå uppstår en ny virusmutation.

– De kommer jaga viruset för evigt och spruta in något i människor som inte matchar den rådande varianten. Och det kommer bara göra allt värre och värre och värre. Titta på datan från Israel. Det är inte bara så att vaccinen inte hjälper, utan de verkar förvärra situationen.

– I en rationell värld hade alla folkhälsomyndigheter krävt omedelbart stopp för vaccinering.

Se hela intervjun HÄR.

Även mRNA-vaccinens grundare Robert Malone har i dagarna uppmanat till omedelbart stopp av massvaccineringen mot covid-19. Annars kan situationen blir mycket värre. Dessutom menar han att vaccinen verkar främja smittspridningen.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program