Malone: Vaccinet verkar främja smittspridning

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Den amerikanske vaccinforskaren Robert Malone uppmanar nu världen att sluta med massvaccinering mot Sars-cov-2. Annars kan värre virusvarianter uppstå. Den milda omikronvarianten har en ”varningsskylt”, säger han.

Det var igår som den republikanske senatorn Ron Johnson höll en sex timmar lång utfrågning i senaten med läkare och forskare kritiska till covidhanteringen och tvångsvaccinering.

En av dem som deltog var vaccinforskaren och läkaren Robert Malone, som varit med och tagit fram tekniken bakom mRNA-vaccinen.

Malone förklarade att massvaccineringen måste upphöra omgående, annars kan värre virusvarianter uppstå.

– Precis som jag sa innan jul är vi välsignade att omikron är så mild. Men varianten har en varningsskylt. Om vi ​​fortsätter med universell vaccination är sannolikheten hög att vi kommer se en utveckling av ytterligare varianter som blir alltmer smittsamma och sjukdomsalstrande.

– Denna policy med påtvingad allmän vaccination strider mot all vår förståelse av grundläggande viral evolution. Vi ser tydligt utvecklingen av varianter som är resistenta mot vaccinet. Omikron är inte bara resistent mot vaccinet utan dess smittsamhet verkar dessutom underlättas av vaccinet.

– Detta måste upphöra för hela världens bästa, förklarar Robert Malone.

Förra veckan avslöjade Fria Tider att det är mer smitta bland vaccinerade i Sverige än ovaccinerade, något Folkhälsomyndigheten mörkade genom att fiffla med statistiken. Myndigheten har sedan backat. Tidningen anklagar också statsepidemiolog Anders Tegnell för att ha vilselett om dödstalen bland vaccinerade. ”I själva verket är en stor majoritet – 70 procent – av de som avlider med viruset vaccinerade”, skriver tidningen.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program