Förra Pfizer-toppen: ”Vaccinen fungerar inte, och de är inte säkra”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Den förre chefsforskaren inom läkemedelsföretaget Pfizer, Michael Yeadon, varnar nu för att de så kallade vaccinen mot covid-19 är värdelösa eller rentav skadliga. De som tagit flera upprepade doser löper större risk för infektion, svår sjukdom och död jämfört med ovaccinerade personer, hävdar han i en intervju med Children’s Health Defense.

Det är den brittiske farmakologen och tidigare chefsforskaren hos Pfizer, Michael Yeadon, som nu återigen slår larm om covidhysterin och ”vaccinen” mot Sars-cov-2.

Och hans senaste slutsatser är minst sagt iögonfallande.

– Jag anser inte ens att de här vaccinen fungerar. I början trodde jag att de skulle göra det. Jag kunde nämligen inte tro att de inte gjorde nånting alls. ”Det kan inte vara så illa”.

– Men de är så dåliga. Det finns inga nettoförmåner, säger han i CHD ”Friday Roundtable” och fortsätter:

– Jag har sett data från Storbritannien från förra månaden som gäller personer som har injicerats tre gånger i motsats till ingen. De som tagit flest doser löper en högre risk att bli smittad, att bli inlagd på sjukhus och en högre risk att dö.

Med andra ord har vaccinen gjort saken värre, påpekar Yeadon.

Enligt den brittiska forskaren är covid-19 ungefär som en vanlig influensa och drabbar samma riskgrupper. Så borde man också ha hanterat och behandlat sjukdomen, menar han.

Han påpekar också att asymtomatisk smitta är en propagandamyt.

– De ljög medvetet, säger han.

Samhällen borde inte ha stängts ner på grund av covid-19, enligt Yeadon.

– Jag lider med alla som blivit vilseledda. För det har folk verkligen blivit. Jag lägger ingen skuld på någon som vaccinerat sig. De gjorde det efter att ha blivit skrämda till livet, och sedan uppmanades de ta en behandling som påstods fungera. Men det är inte sant. De är inte effektiva och de är inte säkra, och det fanns ändå ingen anledning att vaccinera sig.

– Så ta med era högafflar och facklor och gå till närmaste stadshus. Nej, jag skojar bara. Jag uppmanar inte till våld. Men ni borde absolut protestera. Detta kommer inte sluta om vi inte protesterar, säger han i slutet av intervjun.

Se hela intervjun HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program