Vaccinen kan orsaka AIDS, hävdar läkare

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Läkaren Vladimir Zelenko, som blivit känd över hela världen under ”pandemin”, menar nu att de så kallade vaccinen mot covid-19 kan framkalla AIDS. Och ju fler doser någon tar, ju farligare är det – ju svagare blir immunförsvaret.

Det är läkaren Vladimir Zelenko, som sedan pandemins början uppgett att han framgångsrikt behandlat hundratals covidpatienter med en egen cocktail av olika läkemedel och vitaminer, som i flera intervjuer hävdar att de så kallade vaccinen kan orsaka AIDS, alltså en sådan immunbristsyndrom som HIV leder till. En person med AIDS kan dö av annars ofarliga sjukdomar, eftersom immunförsvaret är så nedbrutet.

Och ju fler vaccindoser man injicerar ju farligare är det, menar Zelenko, som av kritiker blivit utpekad som en ”konspirationsteoretiker”.

Vladimir Zelenko tar Israel som exempel, där det varit en ny peak i dödsfall i samband med omikronvarianten av Sars-cov-2. Han hävdar att israeliska begravningsbyråer sett en tiofaldig ökning av dödsfall, inte minst bland unga. Den officiella förklaringen är att omikron dödar dem. Men Zelenko hävdar att sanningen är betydligt mer komplex och mörkare än så.

Omikron är nämligen en mild variant av covid-19 som angriper de övre luftvägarna, till skillnad från tidigare virusvarianter som kunde angripa de djupa lungorna. Omikron leder därmed till en influensaliknande sjukdom, som går att behandla, påpekar han.

Israel är ett av världens mest vaccinerade länder, och det som tagit mest påfyllnadsdoser. Människor dör visserligen med omikron, enligt läkaren, men den egentliga orsaken är ett försvagat immunförsvar.

– Jag förnekar inte att de dör. Men orsaken är en annan. Det finns dussintals referensgranskade studier som visar att de här sprutorna förstör, eller skadar, det medfödda immunförsvaret. Och det är beroende av antal doser. Personer som tagit två doser löper större risk än de som tagit en dos. Tre doser, ännu värre. Och så vidare, säger han och fortsätter:

– Så majoriteten av israeler har alltså drabbats av något. Jag använder mina ord mycket försiktigt nu. De har drabbats av en immunbristsyndrom. De har fått AIDS.

Detta eftersom vaccinen bland annat skadar kroppens naturliga T-mördarceller, hävdar han.

– Det finns ett 30-tal referensgranskade studier som visar att vaccinen förstör det naturliga immunförsvaret. De förstör din T-cellsfunktion. De förstör din naturliga mördarcellsfunktion, säger han i en annan intervju. Den som får immunbrist kan dö från en förkylning, eller omikron.

Att immunförsvaret försvagas påstås också förklara en ökning av sådant som cancer och autoimmuna sjukdomar.

– Du har rätt. De har AIDS. Men det kommer inte från HIV. HIV förstör dina celler och försvagar ditt immunförsvar och leder till syndromet AIDS. Men det finns annat som kan förstöra ditt immunförsvar, förklarade han i ytterligare en intervju med Thrivetime Show i januari.

– Ja, du kan ge dig på att detta är AIDS, fortsätter han. Jag har ropat det i två veckor. Det orsakar AIDS. Jag har alla källor som dokumenterar det. Varenda ord jag säger är hypergranskat.

Även etablerade tidningar som New York Times har nyligen rapporterat att upprepade doser covidvaccin kan försvaga kroppens immunförsvar, men har dock inte kallat det för AIDS.

Zelenkos Telegram-sida: https://t.me/s/zelenkoprotocol

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program