Fullvaccinerade kan vara ”superspridare” av covid-19

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Virologen Robert Malone, en av dem som utvecklade tekniken bakom mRNA-vaccinen, varnar nu för att det är covidvaccinerade personer som kan sprida mest virus i samhället, inte de ovaccinerade.
– Sanningen är att det är de vaccinerade som utsätter oss för mest risk, säger han i en podd.

Det är i podden ”The Hidden Gateway Podcast” som läkaren och vaccinforskaren Robert Malone tillbakavisar påståendet att vaccinerade måste skyddas från ovaccinerade.

Det är snarare tvärtom.

Detta eftersom vaccinerade lätt kan insjukna i covid-19 med milda eller inga symtom.

– Här i USA kan man förlora jobbet om man inte tar sprutan. Den påstådda logiken är att man inte kommer smitta sina kollegor om man vaccinerar sig. Men vaccinet skyddar inte särskilt bra mot infektion. Om du som vaccinerad blir infekterad har du lika mycket eller mer virus än ovaccinerade. Och det är minst lika sannolikt att du smittar någon annan. Så logiken att vaccinerade arbetsplatser inte kommer ha någon smittspridning är falsk. Den som säger det ljuger, förklarar Robert Malone och fortsätter:

– Människor har inte tänkt igenom detta. Som sagt, den som är vaccinerad men infekteras kan få en mildare sjukdom. Med andra ord känner han sig inte särskilt sjuk. Låt oss fundera på detta. Föreställ dig en vaccinerad kollega på ditt jobb, vars ovaccinerade son smittar honom. Din kollega kanske inte har några symptom men kommer att producera viruset. Han känner att han kan gå till jobbet, men han kommer sprida galet mycket virus. Han producerar virus oavsett om han mår bra.

Enligt Malone är det alltså vaccinerade som kan sprida mest virus av alla, eftersom de kan röra sig normalt i samhället men ändå vara covidsjuka.

– Detta innebär att vaccinerade i princip kommer vara superspridare, säger han. De mår bra, men producerar tonvis med virus.

– Man kan alltså säga att de ovaccinerade har ett problem. De vaccinerade som blir infekterade känner sig friska men sprider galet mycket virus. Så det vi egentligen behöver göra är att skydda de ovaccinerade från de vaccinerade.

Ju mer viruset muterar, ju sämre fungerar också vaccineringen som skett.

– Viruset har utvecklats så mycket att det smiter undan vaccinet. Det vaccin vi får just nu, den spruta du blir tillsagd att du måste ta, är avsedd för ett virus som cirkulerade för sex eller nio månader sen. Det har helt ersatts av en ny stam, säger Malone.

Och eftersom de så kallade vaccinen är så ineffektiva och släpper igenom smitta så enkelt, bidrar vaccinerade personer dessutom med att frambringa virusmutationer som är alltmer resistenta mot vaccination, enlig Robert Malone.

– Sanningen är att det är de vaccinerade som utsätter oss för mest risk, säger han.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program