Trump Jr: ”Tillsammans kan vi stoppa vansinnet”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Om människor över hela världen går ihop på samma sätt som de tusentals lastbilsförare i Kanada som just nu är på väg till landets huvudstad för att stoppa regeringens restriktioner och vaccinpass kommer ”vansinnet” kring covid-19 att upphöra. Det säger den tidigare presidentsonen Donald Trump Jr i ett nytt klipp.

Även Donald Trump Jr har nu uttalat sig om den enorma cirka sju mil långa lastbilskonvojen i Kanada, som avser stoppa vaccinpassen som landets vänsterliberala regering infört.

I morgon genomförs en enorm demonstration i huvudstaden Ottawa.

Det är så mänskligheten får slut på ”vansinnet” kring covid över hela världen, menar Trump Jr.

– När vi går ihop, står tillsammans, och slår tillbaka mot vansinnet kan vi vinna. Det är så allt det här kommer sluta. Så detta är en genial idé, säger han och fortsätter:

– Vi behöver göra samma sak i USA. Och i länder som Australien och Nya Zeeland, som förut var kända som fria samhällen. Den friheten har försvunnit. Det man nu ser i dessa länder är totalt sinnessjukt. Och det som sker i USA är totalt sinnessjukt.

Enligt Donald Trump Jr håller det officiella narrativet kring smittan på att falla i land efter land.

Han uppmanar alla att hitta motsvarande mod inom sig som de kanadensiska lastbilsförarna.

Då kommer förtrycket ta slut på riktigt.

– Så låt oss stödja lastbilsförarna i Kanada. De kämpar som patrioter för frihet i sitt land. Vi behöver ännu fler människor som är redo att stå upp och säga att nog är nog, säger Trump Jr.

– Detta är faktiskt otroligt. Den här konvojen tänker belägra Kanadas huvudstad tills vaccintvånget är borttaget och friheten är återställd i deras land. Och tiden är kommen för att avsluta allt nu. Om vi alla gör likadant kommer vi uppnå det. Det som påståtts vara baserat på vetenskap verkar inte ens påminna om något vetenskapligt, avslutar han.

Läs vår tidigare artikel: ”En revolution” – 10.000-tals lastbilsförare i protest mot vaccinpass”

I sociala medier trendar taggen ”#TruckersForFreedom2022”.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program