Trump: Idioterna i Vita huset kan utplåna hela världen

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: White House/Shealah Craighead

Om USA inte får ett nytt ledarskap kan det sluta med att hela världen utplånas. Det säger ex-presidenten Donald Trump till Piers Morgan.

Det är i en intervju med Sky News Australias Piers Morgan som USA:s förre president Donald Trump bland annat talar om kärnvapenhotet som uppstått i samband med konflikten i Ukraina.

Men han berättar också om hans eget beteende och den retorik han använde under sin tid som president, vilket han ofta kritiserades för.

Det fanns dock en anledning att han var så hård, menar han själv.

– Jag blev attackerad från dag ett. Orättvist attackerad. Ryssland, Ryssland, Ryssland. Det var en bluff. Riksrätten var en bluff. Muellerrapporten. Allt var en stor bluff. Så jag var tvungen att slå tillbaka, hårt. Om jag inte hade gått till motattack hade jag inte överlevt. Jag hade två jobb: att styra landet, och att överleva. Ingen annan president har utsatts för något liknande, säger han.

Om Trump återvänder som president kanske han kommer agera annorlunda, under förutsättning att han blir bemött annorlunda.

Angående kriget i Ukraina hävdar han att det aldrig hade inträffat om han varit president.

Men nu är hela världen i fara. Putin hanteras inte på rätt sätt, enligt Trump.

När Donald Trump var president förstod både Ryssland och Kina att han skulle slå tillbaka extremt hårt, om Ukraina eller Taiwan hotades, hävdar han själv.

– Vårt land har problem – något måste ske. Om det inte sker, och om vi inte får ett smart ledarskap, kommer det sluta med ingen värld – världen kommer att sprängas i bitar. Vi har dumma människor som styr vårt land nu. Världen kommer sprängas sönder, säger Trump.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program