Rättsfilosofen: Vi måste stoppa klimatkommunisterna – och be dem dra åt helvete

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Globalisterna försöker skapa en ”neofeodalism”, ett samhälle byggt som en pyramid där de egendomslösa, ”bönderna”, befinner sig längst ner – under härskarklasserna. Dessa kommunistiska klimatfanatiker och deras bedrägerier måste stoppas omgående. Det säger den politiska kommentatorn och rättsfilosofen Eva Vlaardingerbroek i GB News.

Det är i en intervju med GB News Mark Steyn som rättsfilosofen Eva Vlaardingerbroek, som Swebbtv Nyheter tidigare skrivit om, ger sin syn på en nederländsk bankchefs uttalande om att införa digitala ”koldioxidplånböcker” för befolkningen.

Detta för att reglera medborgarnas så kallade koldioxidavtryck, något som ligger helt i linje med vad globalisterna inom World Economic Forum vill se, enligt Vlaardingerbroek.

– De kommer innehålla allt som en regering vill veta om dig. Rika människor, som ofta vill semestra, kan då köpa koldioxidkrediter från människor som inte har råd med flygbiljetter eller äta kött. På detta sätt kan man byta med varandra. De rika kommer bli rikare, och de fattiga fattigare. Och de säger det här helt öppet, som om det inte ens vore kontroversiellt.

– Detta är neofeodalism, förklarar Eva Vlaardingerbroek i GB News.

Senast idag rapporterade Swebbtv att kött snart väntas bli mycket dyrare i Sverige.

Globaliserna hävdar samtidigt att det bara handlar ett tankeexperiment, poängterar Vlaardingerbroek. För en del människor kommer ju uppenbarligen bli upprörda av denna ”kommunistiska ideologi” som presenteras på tv som en bra idé, förklarar hon. Men att det bara skulle vara ett ”tankeexperiment” har man ju hört innan.

För att få människor att acceptera globalisternas digitala ”lösningar”, lanseras de under förevändningen att de kommer ”rädda planeten”, påpekar Mark Steyn. Digitala plånböcker och ID-handlingar påstås också ”förenkla” livet för folk.

Enligt Eva Vlaardingerbroek, som har en masterexamen i rättsfilosofi vid universitetet i Leiden i Nederländerna och som blev känd för svenskar när hon medverkade i Sverigedemokraternas Youtube-kanal Riks, är det hög tid att människor sätter ner foten.

Detta måste stoppas – nu.

– De avslöjar sin verkliga agenda. Det enklaste sättet att få med sig moderna människor, är att säga att det kommer bli bekvämt för dem. Problemet, och jag hoppas folk börjar fatta detta, är att regeringen kan stänga ner dig. Den där hamburgaren eller flygresan, inte för dig! Vi bör ta deras ord på allvar, och säga ”I helvete heller”. Vi måste stoppa dessa kommunister omedelbart. Försvinn för helvete ur mitt privatliv! De ska inte få bestämma vad jag äter eller vart jag reser.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program