Rättsfilosofen om upproret: ”Bönderna står i vägen för The Great Reset”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Bondeupproret i Nederländerna handlar om en kamp mot tjuvaktiga klimatkommunister som under täckmantel av en påhittad ”kris” försöker stjäla böndernas mark för att placera invandrare där. Det är också en strid mot den globalistiska statskuppen ”The Great Reset”. Det förklarar rättsfilosofen Eva Vlaardingerbroek i Fox News Tucker Carlson.

Det är Eva Vlaardingerbroek, som har en masterexamen i rättsfilosofi vid universitetet i Leiden och som blev känd för svenskar genom Sverigedemokraternas Youtube-kanal Riks, som nu förklarar vad bondeupproret i Nederländerna handlar om.

– Det väldigt enkelt, Tucker. Det här handlar om att den nederländska regeringen stjäl våra bönders mark, under sken av den påhittade kvävekrisen, vilket i princip kommer försätta de flesta bönder i konkurs. Men tack och lov accepterar de nederländska bönderna inte detta. Så de går ut på gatorna. De blockerar distributionscentraler, de har blockerat motorvägarna. De slår tillbaka! Och de har all rätt att göra det. Detta är en fråga om deras livsverk. De står vid branten. De är förkrossade över vad regeringen gör, och det är mycket tydligt att regeringen inte gör det här på grund av en kris. De gör det för att de vill ha böndernas mark, för att kunna hysa invandrare där, säger Eva Vlaardingerbroek i Tucker Carlson och fortsätter:

– Det handlar också om att bönderna uppenbarligen står i vägen för The Great Reset-planerna. Bönder är hårt arbetande, gudfruktiga och särskilt självförsörjande människor som står i vägen för den globalistiska agendan. Och många bönder drivs till självmord. Egentligen finns det bara ett begrepp som korrekt kan användas för att beskriva vad vår regering och deras premiärminister Mark Rutte gör just nu, och det är kommunism.

Enligt Vlaardingerbroek har polisen varit extremt våldsam mot bönderna och bland annat skjutit mot en 16-årig pojke. Sånt ska inte få ske i en fri västerländsk nation, påpekar hon. Och resten av västvärlden borde vara vaksam. För dessa klimatdiktatoriska fasoner kan sprida sig.

Hon har också en uppmaning till omvärlden.

– Bönderna gör detta så modigt och de har numerären för att göra det, så de förtjänar verkligen ert fulla stöd, betonar hon.

”Jag medverkar live i Tucker Carlson för att diskutera vår regerings kriminella expropriering av de nederländska bönderna. Jag kommer bära en röd näsduk – som har blivit symbolen för deras motstånd – som ett tecken på mitt fulla stöd för dem”, skriver Eva Vlaardingerbroek i ett inlägg på Instagram.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program