”Er kriminella ideologi” – nationalist skrämde iväg Nederländernas globalistregering

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Den nationalistiske politikern Thierry Baudet, ledare för Forum för demokrati (FvD), anklagade den nederländska regeringen för kopplingar till en ”spionhögskola”, ”den djupa staten”, kulturmarxism och ”den moderna globalismen”. Då lämnade bland andra premiärminister Mark Rutte representanthusets plenum.

Det var i Nederländernas representanthus som politikern Thierry Baudet skapade kaos.

Han höll ett brinnande tal mot globalismen, och hängde ut landets regering.

– Hela generationer av européer undervisades alltså av marxister, vare sig de var pro-sovjetiska eller pro-mao. Ett bra exempel är St Antony’s College i Oxford, som är en träningsanläggning för västerländska underrättelsetjänster, sade han och pekade ut Nederländernas finansminister Sigrid Kaag som gått på just det universitetet.

– Det vill säga för just de globalistiska eliter som vill planera och kontrollera våra liv bakom kulisserna.

Men Thierry Baudet, som 2019 talade hos Sverigedemokoraterna, blev då avbruten och uppmanades att inte peka ut ministerns utbildning.

Det struntade Baudet i.

– St Antony’s College är känt som spionuniversitetet i Oxford, fortsatte han. Den brittiska underrättelsetjänsten rekryterar därifrån. Det är fakta. Kolla upp det. Detta avslöjar kopplingen mellan marxism och den djupa staten, fortsatte han.

Men då gick bland annat premiärministern Mark Rutte och finansministern därifrån i protest.

– De personer som nu stormar iväg är arvtagare till den kriminella ideologi som orsakade den franska och ryska revolutionen och som förvandlades till kulturmarxism under andra hälften av 1900-talet. Dessa människor satte agendan för den moderna globalismen.

– Varför går kabinetten iväg?, avbröt han sig själv och upprepade på nytt kopplingen mellan den nederländska regeringen och den djupa staten.

Enligt Thierry Baudet är globalismen den ”härskande klassens ideologi” och ett ”fundamentalt angrepp på den mänskliga naturen”.

– Detta är därför en andlig kamp – en kamp för att rädda det mänskliga sinnet. En kamp där den mänskliga naturen står på spel. Där mänskligheten står på spel, sade han.

– Globalisterna älskar Kina eftersom det förkroppsligar exakt den kombination av kapitalism å ena sidan och totalitär kontroll å andra sidan som de drömmer om. De älskar Kina lika mycket som de hatar Ryssland. Ryssland, som inte bara öppet och flagrant vägrar lyda dem, utan representerar en alternativ modell som de försöker förstöra innan människor kan komma att beundra den, påstod Thierry Baudet vidare.

– De vill inte bara ha planekonomin: de vill ha det planerade samhället, planerad mänsklighet.

Han påstod också att ”pandemin” blev ett verktyg förglobalisterna.

– Covid var den ultimata, och kanske planerade, möjligheten för globalisterna att driva denna kontroll ytterligare, förklarade han.

– Oavsett om planen kallas ”Great Reset” eller ”Build Back Better”, ”Green Deal” eller ”Euro-Atlantic Integration”, är planen alltid densamma och den kommer från samma tänkesätt. Om och om igen, påpekade den nederländske högerpolitikern.

Enligt Thierry Baudet är det nu dags att göra upp med globalismen.

– Vi måste avveckla överstatliga organisationer och återgå till fritt samarbete mellan suveräna nationalstater. Vi måste befria oss från Big Pharma, Big Capital och Big Tech, sade han i slutet av sitt tal. Vi måste rädda den europeiska civilisationen.

Läs hela talet HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program