Rand Paul varnar för globalistisk världsregering: ”Allas värsta mardröm”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Rand Paul. Foto: Gage Skidmore

Det är ingen ”konspiration” att makteliter som den som samlas under World Economic Forums årliga möte i Davos är ute efter en världsregering. Det är vad deras möten går ut på, hävdar Rand Paul i en intervju med Fox News Jesse Watters Primetime.

Det är den republikanske senatorn Rand Paul som nu varnar för bildandet av en världsregering. För det är vad eliter som den i Davos försöker frambringa, menar han.

Jesse Watters, som intervjuar Paul, kallar Davos-eliten för ”globalister” med ”galna idéer” som de påstår ska göra människors liv bättre.

För det första tycker Rand Paul att makteliten vid World Economic Forum hycklar när de åker jetplan till ett möte som säger sig vilja bekämpa ”klimatförändringar” och koldioxidutsläpp”.

Han påpekar att ett privatjet skapar ett ”fem gånger så stort koldioxidavtryck” som vanliga flyg.

– Om de verkligen brydde sig hade de kunnat ta ett kommersiellt plan. Men det gör de inte. De är elitister, säger Rand Paul i Fox.

Han hävdar också att dessa elitister ”aldrig varit en matvarubutik”, åkt en buss, tagit vanliga flyg eller kört en egen bil och därmed inte har en aning om vad saker och ting kostar, varför de inte heller tar inflationen på lika stort allvar som vanliga människor.

Men deras gigantiska hyckleri är inte det största problemet, fortsätter han.

– Den verkliga faran, som till och med är värre än deras falska oro för koldioxidavtryck… Titta på hur dålig din regering redan är i ett land där du får rösta på dessa människor. En världsregering skulle vara en regering där du inte ens får rösta på någon. Det är allas värsta mardröm. Vi har problem med byråkratin i USA. Föreställ dig en världsbyråkrati för alla dessa eliter och deras privata jetplan som skulle styra vårt land, och vi skulle inte ens få rösta?

– Jag är helt emot detta. Man brukade kalla snack om världsregering för en konspiration. Nej, de säger ju det i sin uppdragsbeskrivning! De säger det på varje möte. Det är vad de är till för. Brist på suveränitet betyder brist på frihet, och brist på lyhördhet, vilket är motsatsen till allt vårt land står för, förklarar Rand Paul.

Se hela inslaget:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program