Lars Bern: Globalisterna vill tysta alla kritiker – ”Vi får aldrig sluta göra motstånd”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Sveriges regering ligger redan i framkanten när det gäller att jaga samhällskritiska åsikter på internet. Men det kan bli mycket värre. Nu vill globalisterna använda artificiell intelligens för att dammsuga nätet på ”hat”, ”extremism” och ”desinformation”. Det förklarar Swebbtvs politiska och vetenskapliga kommentator Lars Bern i ett nytt program.
– Vi lever i en tidsålder där toleransen mot oliktänkande bara blir sämre och sämre för varje dag som går, säger han.

Det är i ett nytt Swebbtv-program som Lars Bern diskuterar flera aktuella samhällsfrågor, däribland Nato och globalistgruppen World Economic Forum, som dagligen blästras av kritik i sociala medier på grund av sitt påstådda inflytande över västerländska regeringar och politiker.

Kritiken mot WEF har blivit allt värre efter den så kallade pandemin, ”vaccinen” samt eskalerande klimatfanatism i media och bland politiker. WEF, som driver globala frågor och lockar till sig västerländska makthavare, sägs ha starka kopplingar till vissa regeringar som använt hänsynslösa pandemiåtgärder under covid och som nu tar till klimatargument för att ge sig på fria jordbrukare, varför organisationen hamnat i mångas blickfång.

Men det finns globalistiska organisationer av olika slag.

– Vi går in i Nato under förevändningen att de ska försvara oss mot ryssarna, men tittar man på vad Nato hittills har gjort så har de aldrig någonsin försvarat något land mot anfall, säger Lars Bern i Swebbtv. Det är Nato och USA som anfallit oskyldiga länder för att få kontroll över deras naturresurser. Det är bara att räkna upp: Libyen, Irak, Syrien, Afghanistan. I Syrien stjäl amerikanerna landets olja mitt framför ögonen på världsopinionen. Så är det hela tiden.

– Det här är globalisternas instrument för att lägga under sig andra länder. Nationalstaterna ska inte finnas kvar. De ska ockuperas av den västerländska militären.

– Varför ska vi vara med i en krigsorganisation som anfaller länder som inte underordnar sig?, undrar Lars Bern. Det begriper jag inte.

Och det som pågår idag är inte endast militära krig, utan även ett mediekrig där globalisterna försöker hålla kvar sin kontroll över världen, betonar Bern.

– Vi är mitt inne inte bara i ett krig utan i ett propagandakrig, där globalisterna försöker försvara den position de haft. De räknade med att ta över och kunna styra hela världen efter Sovjetunionens fall. Då blev det ju en unipolär världsordning där västmakterna hade all makt.

För att människor ska förstå vad det är som pågår i världen måste man fortsätta att enträget åskådliggör vilka intressen det verkligen är som styr, påpekar han.

Lars Bern pekar ut World Economic Forum som en av globalisternas absolut viktigaste organisationer.

– Det är deras fackförening, säger han skämtsamt. Det är deras centralorganisation.

Nu är globalisterna på väg att använda artificiell intelligens för att kartlägga oliktänkande på internet, sådana åsikter som inte rimmar med globalisternas intressen, enligt Lars Bern.

Nyligen publicerade World Economic Forum en artikel på sin hemsida om just detta, där det ropas efter ett mer ”sofistikerat tillvägagångssätt” för att hantera internets ”mörka värld”. Men den antiglobalistiska stormen på nätet är numera så enormt kraftfull att World Economic Forum snabbt kände sig nödsakad att lägga upp en förklaring till artikeln där man framhäver att ”Innehållet i denna artikel är författarens åsikt , inte World Economic Forum”.)

– Det är utomordentligt skrämmande, fortsätter Lars Bern och räknar upp vetenskapliga artiklar som ifrågasätter de så kallade covidvaccinen som exempel på åsikter som är otillåtna. Deras AI-system är tänkta att dammsuga hela internet på den här typen av åsikter. Sedan får man ett ”score card” som talar om att man är en dissident och blir blockerad från alla sociala nätverk. Detta påminner om samma system som Kina använder. Globalisterna är inne på precis samma tankar som det kinesiska kommunistpartiet. På detta sätt kan de hålla dissidentåsikter utanför debatten, så att sådana åsikter inte kan påverka människor åt fel håll. De egna intressena ska försvaras till varje pris. Denna information ska sedan kunna säljas till banker. Man kan alltså hamna i en situation där ens bankkonto blir blockerat och man inte längre kan använda sina egna pengar. Vi ser ju hur de försöker få oss att sluta använda kontanter. Till slut kanske man inte ens får köpa kött längre, utan måste köpa en påse insekter i stället.

Den framtid som globalisterna försöker skapa är oerhört dyster. ”Värdegrunden”, som makthavare ofta talar om, är bara ett ord för att inskränka åsiktsfriheten, förklarar Lars Bern.

– Att få ett samhälle där man kan kontrollera vad människor köper och inte köper är Miljöpartiets våta dröm. Det totala kontrollsamhället, säger han.

– Vi lever i en tidsålder där toleransen mot oliktänkande bara blir sämre och sämre för varje dag som går. I Sverige har vi inte yttrandefrihet längre.

Enligt Lars Bern råder det ingen tvekan om vad WEF egentligen sysslar med, även om de själva alltså tonar ned och överslätar vad som pågår i och kring deras verksamhet. World Economic Forum är västoligarkernas frontorganisation, tycks han mena.

– Det som de planerar är oerhört skrämmande, säger Lars Bern. De värsta skräckkarikatyrerna av dem besannas. De håller på med sådana här funderingar, hur de ska strypa yttrandefriheten och lägga band på all tänkbar opposition mot oligarkins ekonomiska intressen, för det är det som styr dem. Det är väldigt oroande. Det gör att den alternativa rörelsen, som Swebbtv representerar, bara blir viktigare och viktigare för varje dag. Vi måste hela tiden göra motstånd mot deras försök att dominera debatten och lägga munkavel på människor.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program