Politiker om World Economic Forum: ”Motbjudande” – makten tillhör folket, inte skrytsamma miljardärer

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Danielle Smith. Foto: Dave Cournoyer

En antiglobalistisk våg sköljer in över Kanada, ett av de länder i världen som drabbades värst av covid- och vaccintyranni. Nu går Alberta-provinsens nya premiärminister till ännu ett anfall mot globalisternas frontorganisation World Economic Forum.
– Jag tycker det är motbjudande när miljardärer skryter om hur mycket kontroll de har över politiska ledare, säger hon till journalister.

Igår gick Albertas nya regeringschef Danielle Smith till ny attack mot globalistgruppen World Economic Forum.

I samband med en presskonferens där hennes nya kabinett svors in fick hon frågan vad hon anser om organisationen.

– Jag är ingen Young Global Leader. Jag har aldrig varit på något av deras möten. Pierre Poilievre (partiledaren för Kanadas konservativa parti, vår anm) säger att han inte tänker delta på deras möten och inte heller tänker låta sina statsråd göra det. Jag har samma synsätt.

Men journalisten ville konkret veta vad Smith anser om organisationen som sådan.

– Jag tycker det är motbjudande när miljardärer skryter om hur mycket kontroll de har över politiska ledare, som ledaren för den organisationen (Klaus Schwab, som uttryckligen sagt att halva kabinetten i Kanada är före detta ”Young Global Leaders” från WEF, vår anm) har gjort.

– Det är kränkande. De människor som ska leda en regering är de som röstar på dem. Och de som röstar mig på och mina kollegor är sådana som bor i Alberta och som påverkas av våra beslut. Ärligt talat. Innan den organisationen slutar skryta om hur mycket kontroll de har över politiska ledare har jag inget intresse av att vara involverad med dem. Mitt fokus är Alberta och att lösa problem för våra invånare, klargör hon.

För ett par veckor sedan bad Danielle Smith alla ovaccinerade om ursäkt offentligt för vad staten sysslat med under den så kallade pandemin. Hon har också sagt att ovaccinerade är den mest diskriminerade gruppen människor som existerat under hennes livstid.

Se uttalandet nedan. Läs våra tidigare artiklar om Danielle Smith längre ner.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program