Politiker ber om ursäkt för vaccintyranni – ”kanske den första i världen”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Danielle Smith. Foto: Dave Cournoyer

Danielle Smith, som nyligen valdes till premiärminister för den kanadensiska provinsen Alberta, ber nu alla ovaccinerade om ursäkt, rapporterar Rebel News.

Det var igår som Rebel News-reporter Selene Galas frågade Albertas nya premiärminister Danielle Smith när ovaccinerade personer som tyranniserats av regeringen ska få en ursäkt.

Enligt nättidningen hade Smith, som också är partiledare för provinsens konservativa parti, lovat att göra just det när hon kandiderade till den lokala premiärministerposten.

Och det tog bara sekunder innan ursäkten kom.

– Jag kan be om ursäkt nu. Jag är djupt ledsen, svarade hon. Jag är djupt ledsen för alla som på ett olämpligt sätt utsattes för diskriminering på grund av sin vaccinstatus. Jag är djupt ledsen för alla statsanställda som sparkades från sitt jobb på grund av sin vaccinstatus, och jag välkomnar dem tillbaka, om de vill komma tillbaka.

Men inte nog med det. Smith överväger även att bevilja rättslig amnesti till alla invånare som anklagats för brott som rör de lockdown-regler som infördes.

– Jag behöver införskaffa juridisk rådgivning i denna fråga, så jag kan se hur vi kan fortskrida. Men min uppfattning är att detta var politiska beslut.

”Alberta är nu den första jurisdiktionen i Kanada – kanske till och med i världen – som ber sina ovaccinerade medborgare om ursäkt för att ha diskriminerat dem”, skriver Rebel News.

Det var precis detta som Swebbtvs Lars Bern i helgen påpekade måste hända – alltså att politiker börjar ta ansvar för statens covidtyranni och för de vaccinskador som uppstått – för att paradigmet kring den så kallade pandemin och ”vaccinet” fullt ut ska skifta.

Danielle Smith har tidigare sagt att ovaccinerade är ”den mest diskriminerade gruppen under min livstid”, något Swebbtv Nyheter rapporterade om då.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program