Pfizer-forskare i hemlig inspelning: Naturlig immunitet är starkare

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Naturlig immunitet ger starkare och mer långvarigt skydd mot covid-19 än vaccin. Det säger nu forskare på Pfizer som blivit hemligt inspelade av det amerikanska medieprojektet Project Veritas.
– Jag arbetar för ett ondskefullt företag, påpekar en av dem.

De granskande journalisterna på Project Veritas fortsätter sin undersökning av covidvaccinen.

I sin senaste filn har man i hemlighet spelat in flera forskare på läkemedelsföretaget Pfizer, som tagit fram ett av de ledande vaccinen mot coronaviruset.

En forskare säger att naturlig immunitet ger starkare skydd mot sjukdomen än vaccin.

– Proteinet som vaccinet ger är utsidan av viruset. Det ger bara en sorts antikroppar mot en specifik del av viruset. Men när du får viruset producerar du antikroppar mot flera delar av viruset och inte bara mot spikproteinet, utan även insidan av viruset, det verkliga viruset. Så dina antikroppar är förmodligen mycket bättre än vaccinering, säger han till en kvinnlig wallraffande journalist på Project Veritas.

Project Veritas har även filmat två andra forskare från Pfizer, som delar denna uppfattning.

En andra forskare förklarar att de som jobbar på Pfizer blir skolade i att vaccinet är säkrare än att få covid-19. De anställda tvingas sitta på timslånga seminarier om detta. De får också lära sig att inte prata offentligt om vad som försiggår inom organisationen. Denna forskare anser att antikroppar från en naturlig covidinfektion ska kunna användas som bevis på skydd från covid-19, precis som vaccinering.

Enligt en tredje forskare sprids den så kallade deltavarianten av covid-19 på grund av att vaccinets skydd sjunkit kraftigt.

– Du har förmodligen längre skydd eftersom du haft en naturlig respons, säger han.

Den här forskaren går djupare in i massvaccineringen och hur vaccinföretaget fungerar. Han tycks förstå att han egentligen inte bör säga det han säger, men lockas med av Project Veritas hemliga journalist.

Han hävdar att det pågår en kartläggning av alla som vaccinerat sig, vilket han egentligen tycker är en allvarlig integritetskränkning.

Och allt handlar i slutändan om pengar, förklarar han.

– Jag känner att jag jobbar för ett ondskefullt företag, för det handlar om att tjäna pengar. Jag är ute efter att hjälpa människor, inte tjäna miljontals dollar. Så det är ett moraliskt dilemma.

Förra året tjänade Pfizer 15 miljarder dollar netto, förklarar han.

– Vår organisation drivs i princip av covidpengar nu.

Forskaren påpekar att ett antal läkemedelsföretag fått ”tonvis med pengar” för att producera vaccinen, och vill sälja dem.

Diskussionen kommer också in på frågan om eventuella hjärtproblem kopplade till vaccinet. Det verkar främst vara ett problem för yngre människor som får sprutan.

Varför då?, undrar Project Veritas wallraffande journalist.

– Det är det vi undersöker just nu, säger forskaren. Vi skickade precis 3.000 patientprover för att testa dem för förhöjda troponinnivåer (vilket man gör för att kunna upptäcka en hjärtattack, vår anm), för att se om det beror på vaccinet.

Men resultaten hade inte kommit när inspelningen gjordes.

Vidare påpekar han att det finns en stark tystnadskultur inom Pfizer. Man får inte prata om allt. Det finns nämligen ”ögon och öron överallt”, säger han. Även när han stänger sin kontorsdörr undrar han om någon lyssnar.

Project Veritas uppger att man snart kommer släppa ännu fler inspelningar från Pfizer.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program