Paludan: ”Svenska regeringen vill nog helst se mig mördad”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Sverige är kört om inte svenskarna röstar annorlunda i kommande val. Då är det goodbye. Det säger den dansk-svenske advokaten och politikern Rasmus Paludan, som ställer upp i höstens val med sitt parti Stram Kurs, i Swebbtv. Men om han inte får demonstrera som han vill kommer det nog bli svårt för honom att få publicitet och nå riksdagen, medger Paludan. Helst vill nog Sveriges regering se honom mördad, hävdar han.

Den dansk-svenske islamkritikern Rasmus Paludan, 40, och hans parti Stram Kurs ställer upp i det svenska valet i höst. Men hur kommer det gå?

Tja, det kommer nog bli svårt, säger Paludan i Swebbtv. I varje fall om han stoppas från att hålla sina torgmöten som han vill. I värsta fall blir han mördad innan valet, och det är nog vad Sveriges regering hoppas på, säger han.

– Alla vet ju att det är svårt. En möjlighet är att någon mördar mig innan. Än så länge har jag ju bara personskydd när jag är i Stockholm. Så på andra platser kan det vara ganska lätt att hitta mig och mörda mig. Tyvärr. Det är nog det som den svenska regeringen helst vill se, tror jag, säger Rasmus Paludan i Swebbtv och fortsätter:

– Men sen kan ju polisen hindra mig att hålla torgmöten där jag vill. Jag kan få ha torgmöten på betesmark, alltså dit det inte kommer något folk. Det har skett två gånger i Örebro. De har sagt att jag måste hålla mina möten där det inte finns folk, som i ett industriområde.

Valutgången beror således på hur pass mycket den svenska polisen väljer att bryta mot grundlagen, åtminstone som Paludan själv ser det.

– Om jag blir mördad eller bara får hålla mina torgmöten där det inte finns några människor, ja, då kommer det ju inte hända något. Men om jag kan hålla torgmöten i utsatta bostadsområden och där jag har rätt att vara enligt grundlagen, ja, då kan det ju hända jättemycket. Då kan det vara så att de som bor där vill visa att de inte gillar demokrati, och det kan göra att de nuvarande riksdagspartierna får svårt att förklara varför de har förstört Sverige.

I augusti 2020 fattade den svenska polisen i region Syd beslut om att belägga Rasmus Paludan med inreseförbud till Sverige på två år. Man påstod att han utgjorde ett hot mot allmän ordning och säkerhet. Detta med anledning av hans koranbränningar. Men 40-åringen har en svensk pappa och har själv jobbat och varit folkbokförd i Sverige, varför han hade rätt till svenskt medborgarskap, vilken han idag har. Polisen har i efterhand hävdat att man gjorde rätt.

– Därmed blev jag automatiskt svensk medborgare. Malmöpolisen och socialdemokratin bröt alltså mot den svenska grundlagen, regeringsformen. Där står det nämligen att ingen svensk medborgare får nekas inträde i riket, men det var vad de gjorde, säger han.

Riksdagsvalet 2022 är chansen då svenskarna kan rädda sitt eget land, fortsätter Rasmus Paludan. Men tar de inte den chansen, så är det kört.

Då är det snart slut. Helt slut. Han verkar inte ha någon tillit alls till nuvarande riksdagspartier.

– Därför hoppas jag att svenska folket röstar på mig, för annars blir det ju som vanligt. Och när jag säger vanligt menar jag förnedringsrån, våldtäkter, kriminalitet, sprängningar, skjutningar, gruppvåldtäkter och att Sverige fortsätter förstöras.

– Sverige är redan jätteskadat, men om jag inte kommer in i riksdagen, är jag säker på att det är slut. Då är det inte bara så att Sverige sjunger på sista versen, utan Sveriges sång är färdig, säger Rasmus Paludan i Swebbtv.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program