Professor varnar för ökad dödlighet efter ”vaccinering”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Biverkningar från de så kallade vaccinen mot covid-19 kan vara en orsak till ökad dödlighet i Skottland. Det hävdar professor Richard Ennos i en ny intervju med GB News.

Det är Richard Ennos, professor vid Edinburgh University, som nu varnar för att det kan finnas en koppling mellan överdödlighet i Skottland och de så kallade covidvaccinen.

Enligt Ennos kan man se ett dröjsmål på cirka 12-14 veckor från vaccinering till dödligheten ökar.

– Det kan ha något att göra med biverkningar från vaccinen, säger han i GB News.

Den skotska regeringen förnekar en sådan koppling.

Men det finns två hypoteser, säger Richard Ennos. Bristande vård, eller biverkningar från vaccinen.

Och den senare hypotesen kan man ju testa, påpekar han.

– Man kan utföra ett experiment. Och det har ju regeringen gjort. Man tillämpar vad man tror orsakar den excessiva dödligheten, alltså vaccinen. Man ger en påfyllnadsdos av vaccin. Om vår hypotes är korrekt ska man igen kunna se en excessiv dödlighet 12-14 veckor efter dessa experimentella vaccin. Vi har tittat på data för 2022, och det verkar vara precis vad som händer. I början av 2022 hade vi ingen ökning, men sen började den igen cirka 10 veckor in på året. Den började först i äldre åldersgrupper, senare i yngre. Det är precis vad vi skulle förutsäga, enligt vår hypotes, fortsätter han i intervjun med GB News Mark Steyn.

På detta sätt kan man alltså se om det finns ett orsakssamband mellan covidvaccineringen och den ökade dödligheten, förklarar Richard Ennos.

– Det är ett experiment. Ett experiment som jag önskade att de inte hade utfört. Men det är ett experiment. Vi får hör att sånt här handlar om en slump. Men här har vi alltså ett riktigt experiment som visar att det finns något slags orsakssamband mellan de båda, påpekar han.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program