Otäcka varningen: ”Vaccinen fungerar inte och bör stoppas omedelbart”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Specialistläkaren Peter McCullough förklarar nu att massvaccineringen mot covid-19 måste stoppas. Den har fått motsatt effekt, sade han när han vittnade inför EU-parlamentariker i veckan. Läkaren använder nu starka ord när han uttalar sig i frågan.

Det är läkaren och kardiologen Peter McCullough, som arbetat med covid-19 ända sedan början, som hade mycket starka ord att säga om den så kallade pandemin och vaccinen under Europaparlamentets webbseminarium om tidig behandling av covid.

– Det är nu tydligt. Vetenskapen är avgjord. Vaccinen fungerar inte. De stoppar inte covid-19. De minskar inte smittspridning. De reducerar inte utfallen relaterade till covid-19. De nuvarande vaccinen bör tas bort från marknaden för en grundläggande säkerhetsgranskning.

– Vidare behövs fullt statligt stöd för tidig behandling av kvarstående högriskpatienter. Det innefattar alla läkemedel vi har. Under inga omständigheter får läkare utsättas för press, tvång eller hot om repressalier för att de behandlar patienter med covid-19. Och vi kommer inte tillåta mer desinformation från vår folkhälsotjänstemän. De ska tjäna oss.

Enligt Peter McCullough borde pandemin egentligen redan varit över.

– Detta är mitt budskap till världen. Från och med nu är det läkare, inte tjänstemän, som bestämmer. Vi kommer vägleda världen ut ur pandemin, som borde ha varit över vid det här laget. Vaccinen har bara förlängt pandemin och fört fram mutationer.

Han påpekar också att det finns flera undersökningar som visar att vaccineringen fått en motsatt effekt, och bland annat lett till större antal smittade. Redan i mars och juni förra året fanns data från Frankrike respektive Storbritannien som avslöjade vaccinens misslyckande.

– Redan då uppmanade vi världens regeringar att stoppa vaccineringen, säger han. Tyvärr har det i stället blivit onödiga dödsfall och sjukhusinläggningar, både från covid och vaccinen.

– Alla vaccin bör stoppas omedelbart och dras tillbaka från marknaden.

Även den grävande journalisten Alex Berenson , som bland annat tagit Israel som exempel, och mRNA-vaccinens grundare Robert Malone har nyligen uppmanat världen att omedelbart stoppa massvaccineringen mot covid-19. Annars kan situationen blir mycket värre.

Läs tidigare artiklar:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program