”Kriminellt, chockerande, lögn” – EU-politiker fick 7 miljoner visningar på vaccinkritiskt klipp, på ett dygn

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Den nederländska EU-parlamentarikern Rob Roos hävdar att han avslöjat att det så kallade ”vaccinet” mot covid-19 aldrig var testat mot smittspridning innan det släpptes på marknaden och makthavare tvingade människor att ta substansen.
– Detta är en skandal, säger han i ett mycket viralt klipp på sin Twitter och påpekar att ”detta raderar hela den rättsliga grunden för covidpassen”.

Det är den nederländska EU-parlamentarikern Robert ”Rob” Roos, från gruppen Europeiska konservativa och reformister, som nu säger att han gjort ett häpnadsväckande avslöjande.

Enligt honom har en Pfizer-chef medgett för honom att ”vaccinet” aldrig testades för att förhindra smittspridning innan det släpptes på marlnaden.

På bara några timmar hade hans klipp, som lades upp igår, setts av miljontals människor.

I skrivande stund, cirka ett dygn senare, har över 7 miljoner sett det. Hans film har skapat en vaccinkritisk storm utan like på Twitter.

– ”Om du inte blir vaccinerad är du asocial”. Så sa den nederländska premiärministern och hälsoministern till oss. ”Du vaccinerar dig inte bara för dig själv, utan också för andra. Du gör det för hela samhället.” Det är vad de sa, säger Rob Roos i klippet.

– Idag visade sig detta vara fullständigt nonsens. I en covidutfrågning i Europaparlamentet erkände en av Pfizer-cheferna just för mig: att vid introduktionen hade vaccinet aldrig testats för att stoppa smittspridning av viruset. Detta raderar hela den rättsliga grunden för covidpassen, som ledde till massiv institutionell diskriminering då människor förlorade tillgången till väsentliga delar samhället. Jag tycker att detta är chockerande, till och med kriminellt.

Så här säger han i slutet av sin film:

– Detta är en skandal. Miljontals människor över hela världen kände sig tvingade att vaccinera sig på grund av myten att ”du gör det för andra”. Nu har det visat sig vara en billig lögn. Detta måste avslöjas. Vänligen sprid denna film.

I utfrågningen ställde han frågan om Pfizers covidvaccin var testat för att stoppa smittspridning innan det släpptes på marknaden.

I sitt svar, som Rob Roos hänvisar till, använder dock Pfizer-chefen Janine Small ordet ”immunisering”, inte smittspridning, vilket flera lagt märke till i Roos kommentarsfält.

– Angående frågan om vi visste om att stoppa immunisering innan det släpptes på marknaden. Nej. Vi var tvungna att verkligen röra oss i vetenskapens hastighet för att verkligen förstå vad som händer på marknaden, lyder Pfizer-representantens svar.

– Ur den synvinkeln var vi tvungna att göra allt utifrån risk, säger hon enligt ett längre klipp.

Brittiska GB News klargjorde i tisdagens livesändning att man hade bjudit Pfizer-chefen i fråga för att få en kommentar av henne. Detta i samband med att man intervjuade Rob Roos om utfrågningen i Europaparlamentet och det han nu säger. Även Australiens ledande nyhetssajt news.com.au säger att man försökt nå Pfizer för ytterligare kommentar.

Nu har Rob Roos också intervjuats av Fox News Tucker Carlson.

– Detta är en av de största skandalerna i vår tid, hävdar han där.

Enligt Politico har Pfizers vd Albert Bourla dragit sig ur att vittna och besvara frågor inför EU-parlamentets covidpanel, rapporterade tidningen i slutet av september.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program