MIKAEL WILLGERT:
Swebbtv gratulerar den nya kanalen och önskar Lycka till!

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Kära tittare, läsare och följare!

Petra Agapi och Magnus Stenlund har informerat på Facebook om sina beslut att tillsammans starta Svea Kanal, efter att de nu har lämnat Swebbtv.

Vi på Swebbtv gratulerar dem till sitt beslut och önskar Lycka till!

Det är positivt att Petra och Magnus vill bredda utbudet av kanaler som strävar efter att vara oberoende och fria. Varje person som lockas bort ifrån globalisternas medier är en vinst. Målet för de fria kanalerna måste vara att minska globalisternas inflytande genom sina medier.

Att Swebbtv har fått vara en plantskola för detta är också något som är kul!

Det har i samband med dessa inlägg på Facebook förts fram en hel del tankar om frågetecken kring hur vi sköter ekonomin på Swebbtv. Det finns missförstånd om att de pengar som aktieägarna har lagt in eller de större donationer som generöst har donerats inte har varit avsedda att bygga upp verksamheten. Syftet har ju tvärtom varit att investera i verksamheten för att bygga upp den, vilket tär på kapitalet. Parallellt har vi tagit fram våra program som en del i denna uppbyggnad.

Min uppfattning är att det har varit mycket framgångsrikt. Swebbtv är idag byggd kring vår egen plattform och våra egna appar som har laddats ner mer än 10.000 gånger bara för Android.

De mediekanaler som bygger sin verksamhet på YouTube, Rumble eller någon annan plattform saknar avtal om driften och kan närsomhelst stängas ner, vilket Swebbtv råkade ut för några år tillbaka när vi inte följde vaccinbolagens agenda.

Vi har också erbjudit andra kanaler att utnyttja vår teknik genom att lägga upp sina program på SwebbTube, allt för att gagna yttrandefriheten. Tills vidare utan kostnad.

Vi finns också på Öppna Kanalen flera timmar per dag, en TV-kanal som kan ses av mer än två miljoner hushåll.

Hanteringen av ekonomin för Swebbtv har skett mycket rigoröst och utan någon form av slöseri, tvärtom. Inom några dagar har vi vår bolagsstämma dit aktieägarna har bjudits in och där ekonomin kommer vara en av de viktigaste frågorna. Det stämmer att uppbyggnaden av bolaget kostar pengar. Det är därför aktieägarna har investerat och därför vi har fått viktiga donationer.

Det finns alltid en risk att donationer på något sätt skulle användas för att utöva påtryckningar på verksamheten. Jag kan försäkra att så inte är fallet. Det har aldrig förekommit den typen av påtryckningar och hade det inträffat, så skulle det ändå inte ha haft någon som helst effekt.

Swebbtvs webb-butik gör ett starkt resultat, vilket inte beror på bokförsäljningen. Böckerna säljs med sämre marginal som ett stöd till författarna. Det är glädjande att 1000 exemplar av Stenlunds böcker har packats och skickats iväg i beställningar till våra tittare. En hög siffra i dagens bokklimat.

Introduktionen av Swebbtvs vin har varit vår mest lyckade propagandasatsning som gav eko i alla medier. Vi närmar oss 20.000 sålda boxar och flaskor som stoltserat på bordet i många tillställningar. De väcker diskussioner och framförallt uppskattas de för sin kvalitet. Nyligen släppte vi det fina vita vinet och om det faller väl ut kommer också ett rosévin för att göra tripletten komplett.

Swebbtvs tittare har med sitt stöd möjliggjort ett starkt resultat. Aktieägarnas insats möjliggjorde att Swebbtv överlevde avstängningen från YouTube och idag har en stadig plattform.

Min uppfattning är att vi står starka och att vi kommer att klara de utmaningar vi står inför. Gensvaret från våra tittare är enormt och jag kan med glädje konstatera att donationerna ser ut att öka kraftigt under januari detta år.

Tack för ert förtroende och stöd!

Mikael Willgert
Chefredaktör Swebbtv

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program