Svenskar ska vara ”beredda” att dö i globalisternas krig mot Ryssland

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Unga svenskar kan behöva vara ”beredda att ge livet” i ett kommande krig och Sverige måste nu ”rusta för krig snabbt”, rapporterar SVT.

Sverige och Nato förbereder för ett framtida krig med Ryssland. Det säger man rakt ut.

Enligt SVT har svenska militärer och politiker skickat ett tydligt budskap till svenska folket: ”Sverige måste rusta för krig snabbt.”

Och det som nu sker är en ”upprustning” för detta.

I Ukraina har hundratusentals män dödats i det misslyckade proxykriget mot Ryssland. De har dött ”för ingenting”, som militäranalytikern Douglas Macgregor uttrycker det.

Även i Sverige förbereder sig de unga soldaterna på att behöva dö. Just nu får man den träning man behöver för att möta fienden, förklaras det i SVT:s inslag.

– Vi kanske måste ställa oss på frontlinjen och vara beredda att ge livet. Någon gång ibland måste man konfrontera den tanken, säger ett värnpliktigt befäl till SVT och påpekar att den tanken är ”väldigt jobbig”.

Enligt Swebbtvs Lars Bern är USA:s krigsmakt och Nato egentligen västoligarkins och ”globalisternas instrument”. Det handlar inte alls om försvar, som mainstream-medias narrativ lyder, utan om att behålla sin globala kontroll och lägga under sig naturresurser. Medierna följer ett propagandanarrativ, som i så många andra frågor.

Ryssland måste till varje pris inkorporeras i västs system. Det är ett absolut mål för oligarkin, enligt Bern. Ryssland sitter uppskattningsvis på en tredjedel av världens strategiska resurser.

Sverige blir ett ”uppmarschområde” mot Ryssland.

– Det är därför vi tvingats in i Nato, för att vi ska vara en del i globalisternas krigsapparat, säger Lars Bern i Swebbtv. Man ger sig inte förrän man störtat Ryssland. Det är därför man har satt igång den här krigshetsen mot ryssarna. Kriget i Ukraina är ett proxykrig, där oligarkin med hjälp av det ukrainska folket för ett krig mot ryssarna – som man nu är på väg att förlora. Så man är mer eller mindre desperata. Risken är att det kommer spåra ur fullständigt.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program