”Makteliten hade fel om allt” – Florida räddade USA från covidtyranni

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Gage Skidmore

Florida förhindrade att USA förvandlades till en biomedicinsk säkerhetsstat under covid. Det hävdar delstatens guvernör Ron DeSantis under National Conservatism Conference.

Den amerikanska delstaten Florida har varit en fristad för många människor under covid och ”vaccineringen”. Folk har rentav flytt dit från bland annat Kanada.

Floridas republikanske guvernör Ron DeSantis tog nämligen inte till samma hysteri och hänsynslösa tvång som i andra delar av världen.

– Vi tillämpade helt enkelt sunt förnuft. Bara för att media och eliterna säger att man ska göra något, betyder inte det att man ska göra det, förklarade DeSantis under konservativ konferens i Aventur i måndags.

Florida stängde till exempel inte ner skolor, varför delstatens barn nu ligger i framkant jämfört med andra delstater, enligt guvernören.

– Vi följde datan och såg till helheten. Vår delstat klarade sig mycket bättre tack vare detta.

– Vi avvisade eliterna och vi hade rätt. Men nu försöker de skriva om historien, som om de hela tiden ville att barn skulle få gå i skolan. Men de hade inte bara fel om skolor. Eliterna hade fel om lockdowns, de hade fel om epidemiologiska modeller, de hade fel om munskyddstvång, de hade fel om naturlig immunitet, och de hade fel om mRNA-vaccinens effektivitet.

De hade i stort fel om allt, påpekade han.

– I nästan alla viktiga frågor hade dessa eliter, som dök upp på teve och på andra ställen, fel. Och de hade fel om och om igen, fortsatte Ron DeSantis i sitt tal.

– Vi i Florida fungerade också som en vägspärr mot vad som annars, utan vårt ledarskap, enligt min mening hade fått fäste i det här landet: en biomedicinsk säkerhetsstat. Titta vad på vad de försökte göra, med sådant som vaccintvång och covidpass. Om inte personer som jag hade rest sig upp och sagt nej till detta, hade det här landet sett väldigt annorlunda ut idag.

Se hela talet:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program