Ryska varningen till väst: Apokalypsen väntar – era ”tröga idioter”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: Official White House Photo by Chuck Kennedy/Public domain

”Tröga idioter” i västvärldens ”korkade tankesmedjor” är på väg att eskalera Ukrainakonflikten till ett tredje världskrig, där västvärldens länder och folk kommer gå under i lågor. Det skriver nu Rysslands förre president Dmitry Medvedev.

Det är den förra ryska presidenten Dmitry Medvedev, som är betydlig mer hårdför än den nuvarande ledaren Vladimir Putin, som nu varnar för att västvärldens ”trångsynta politiker och korkade tankesmedjor” håller på att eskalera kriget i Ukraina till något helt annat.

Detta med anledning av västländernas ständiga vapenleveranser till Ukraina samt de ”säkerhetsgarantier” som Ukraina nu föreslaget för sitt lands framtid. Dessa är ”en prolog till tredje världskriget”, skriver Dmitry Medvedev på Telegram.

Enligt förslaget ska USA och dess allierade garantera de gränser Ukraina hade före 2014 samt fortsätta förse landet med ekonomiskt stöd, vapenleveranser och militär träning. Samtidigt ska sanktionerna mot Ryssland pågå så länge Kiev önskar, och all konfiskerad rysk egendom ska överlämnas till Ukraina, uppger RT.

Medvedev kallar detta för en ”hysterisk vädjan” till västvärlden.

”Västvärlden måste förstå en enkel sak. Det gäller Natos hybridkrig med Ryssland. Om de fortsätter med sin ohämmade tillförsel av vapen kommer förr eller senare militärkampanjen flyttas till en annan nivå. Synliga gränser och potentiell förutsägbarhet för konfliktens inblandade parter kommer försvinna. Den kommer följa sitt eget militära scenario och dra in nya deltagare.”

”Och då kommer de västerländska nationerna inte kunna sitta i sina rena hem och skratta åt hur de försiktigt försvagar Ryssland genom proxy. Allt kommer att brinna runt dem. Deras folk kommer skörda sin sorg till fullo. Jorden kommer brinna och betongen smälta”, fortsätter Medvedev och citerar sedan en bibelvers från Uppenbarelseboken 9:18, där det står:

”En tredjedel av alla människor dödades av dessa tre plågor, av elden, röken, och svavlet som kom från hästarnas munnar.”

”Ändå sitter de trångsynta politikerna och deras korkade tankesmedjor, eftertänksamt snurrande med ett glas vin i sina händer, och pratar om hur de kan hantera oss utan att gå in i ett direkt krig. Tröga idioter med klassisk utbildning”, avslutar han.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program