Trudeau: ”Vaccin” har räddat MILJARDER liv

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Foto: DoD photo by EJ Hersom

Kanadas premiärminister Justin Trudeau försvarar nu sin hårda covidhantering med att ”vaccin har räddat miljarder liv”. I stället borde fokus ligga på dem som ifrågasätter regeringens ”respekt för vetenskap och upprätthållande och försvar av fakta”.

Tidigare har det påståtts att de så kallade vaccinen mot covid-19 räddat 20 miljoner liv. Det stämmer inte, något Swebbtv Nyheter rapporterade om i somras.

Men enligt Kanadas premiärminister Justin Trudeau har vaccin inte bara räddat miljontals liv, utan miljarder liv.

Det påstod han under en pesskonferens igår, där han fick frågan om han inte själv har bidragit till ett splittrat samhället genom sitt språkbruk och hänsynslösa tillämpning av ”vaccinen”.

– Om det är splittrande att påpeka att vaccin har räddat miljontals, miljarder liv, att vaccinen är säkra och den bästa vägen igenom den här pandemin, vars akuta fas kanske upphört men som kommer fortsätta på olika sätt och som vi måste vara fortsatt vaksamma mot. Om folk kallar respekt för vetenskap och upprätthållandet av fakta för splittrande, så kanske folk behöver ta en noggrann titt på dem som säger det, svarade Justin Trudeau.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program