Jordan Peterson varnad av militär: ”Ta ut dina pengar”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Jordan Peterson, professor emeritus i psykologi, avslöjar nu i ett klipp på Youtube att han blivit kontaktad av en tillförlitlig källa inom Kanadas militär som uppmanat honom att ta ut alla sina pengar från banker. Detta efter att landets regering börjat frysa bankkonton för de fredliga demonstranterna i Ottawa samt alla som stöttat dem ekonomiskt.

Det är den världsberömde kanadensiske psykologiprofessorn och författaren Jordan Peterson som lagt upp ett anmärkningsvärt klipp på nätet.

Peterson, som hela tiden stått på Ottawa-demonstranternas sida, säger att han blivit varnad av en pålitlig källa inom landets militär.

– Jag kan inte greppa hur snabbt det här landet har degenererat, säger han. Jag har varit i kontakt med en tillförlitlig källa inom den kanadensiska militären. Han sa till mig att om jag har något förnuft så ska jag ta ut mina pengar från kanadensiska banker.

– Detta eftersom situationen är mycket värre än jag blivit informerad om.

Kanadas premiärminister Justin Trudeau har tidigare infört undantagslagar i landet samt fryst ett stort antal bankkonton tillhörande de fredliga demonstranterna i Ottawa.

– Trudeau har förstört 20 procent av befolkningens förtroende för Kanadas banksystem, samt befläckat ryktet internationellt för flera decennier framåt, säger Peterson.

Och delar av de Trudeaus maktfullkomliga lagar kommer bli ”permanenta”, enligt Tucker Carlson:

Hela Jordan Petersons klipp:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program