Joe Rogan om Trudeau: En kommunistisk ”diktator” som måste bort

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

"En snygg kille" tyckte Joe Rogan om Justin Trudeau - innan den så kallade pandemin. Foto: Steven Crowder/The White House(public domain)

Kanada har blivit en kommunistisk diktatur under den vänsterliberala premiärministern Justin Trudeau. Det hävdar den amerikanska poddradiovärden Joe Rogan i ett nytt avsnitt av sitt program. Rogan är skoningslös i sin kritik mot Trudeau och dennes hantering av ”ovaccinerade” medborgare och fredliga frihetsdemonstranter.

Västvärlden är inte särskilt sams just nu.

Uppror och häftiga demonstrationer i flera länder. Till på köpet går den världsledande poddaren Joe Rogan till ännu en hårdkokt attack mot Kanadas premiärminister Justin Trudeau.

– Kanada är kommunistiskt. De är körda. De måste bli kvitt den där killen, säger Joe Rogan om landets ledare.

– Jag gillade honom innan pandemin. Det var en snygg kille, verkade trevlig. Bra självförtroende, en bra talare. Men sen under pandemin insåg jag: Aha, du är en jävla diktator. Så du gillar inte kritik. Du försöker tysta ner kritik genom att säga att alla dina kritiker är kvinnohatare och rasister. Lastbilsförarna. Han kallade dem alla kvinnohatare och rasister.

Joe Rogan syftar alltså på frihetskonvojen av lastbilsförare i Ottawa i början av året, som demonstrerade fredligt mot regeringens omänskliga covidrestriktioner.

– Han är äcklig, fortsätter Joe Rogan. Han är en suspekt snubbe, som har skumma affärer. Jag skulle vilja se var pengarna kommer ifrån. Varför vill han att alla ska ta nya sprutor var fjärde månad? De behöver inte det längre. Vad håller han på med?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program