Forskaren: Omikron är en julklapp till världen – ”det bästa vi kunde önska”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Den nya varianten av Sars-cov-2, omikron, riktar inte längre in sig på lungorna utan på de övre luftvägarna, varför den är mycket mer smittsam men också mycket mildare. Det säger vaccinforskaren Robert Malone i The Ingraham Angle i Fox.

Omikronvarianten av coronaviruset är ungefär det bästa som kunde hänt världen just nu, enligt läkaren Robert Malone, en av dem som uppfann tekniken bakom mRNA-vaccinen.

Den är nämligen så mild och annorlunda de tidigare varianterna.

– Omikron blåser rakt igenom vaccinet, oavsett om du är trippelvaccinerad. Omikron är extremt smittsam och vi har redan data på detta. Varken dubbel- eller trippelvaccination skyddar dig från att få det, säger han i Fox.

– Här är de goda nyheterna: Skräckpropaganda har omgärdat omikron. Men antalet dödsfall från omikron i hela världen är färre än tio. Om du tror på Gud, så verkar detta vara en julklapp från honom. Färsk forskning från Hong Kongs universitet visar att omikron skiftat beteende. Tidigare varianter riktade in sig på den djupa lungan, vilket vi vet från influensa kan orsaka svår sjukdom hos människor. Omikron riktar in sig på de övre luftvägarna, vilket vi vet från influensa är mindre sjukdomsalstrande men mer smittsamt.

Enligt Malone är omikron så mild att varianten liknar ett levande vaccin som tillverkats och spridits ut med just det syftet. Men varianten kommer ändå ge människor en stark immunitet.

– Detta är ungefär det bästa vi kunde önska, säger han.

Robert Malone tror dock att det politiska etablissemanget och media är missnöjda med omikron, eftersom virusvarianten hotar deras maktfullkomliga covidvälde.

Se hela inslaget HÄR.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program