Malone: Vaccinen ökar risken för sjukdom

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

De så kallade covidvaccinen gör mer skada än nytta. Det slår nu läkaren och vaccinforskaren Robert Malone fast. Dessutom har vaccinen en negativ effekt i den mening att den som vaccinerar sig löper större risk att bli sjuk, hävdar han.
– Detta har spårat ur totalt, säger han om vaccinen i en ny intervju.

Vaccinforskaren Robert Malone, som var en av dem som uppfann tekniken bakom mRNA-vaccin, presenterar i en ny intervju ännu fler alarmerande uppgifter om covidvaccinen.

– Det har funnits frågetecken kring omikronvarianten och vaccinens bristande effekt som stört mig länge. Datan är värre än så. Det som visat sig är en negativ effekt. Vi har tydliga data från hela världen som visar att vaccinationen och flera vaccindoser faktiskt ökar risken för människor att få sjukdom genom omikron och potentiellt till och med dö. Det är detta som oroat oss vaccinologer länge, att vaccinet förstärker infektion och sjukdom, säger han.

Enligt Malone har vaccinföretagen inte brytt sig om att undersöka detta, och läkemedelsmyndigheten FDA har inte heller tvingat dem att göra det.

Men inte nog med det. Han hävdar också att nackdelarna med vaccinen väger tyngre än eventuella fördelar.

Och mRNA-tekniken används inte på det sätt som Robert Malone avsåg när han uppfann den.

– Datan är nu tillgänglig över hela världen. Det är tydligt att biverkningar från vaccinen inte är triviala och väger mycket tyngre än fördelarna, fortsätter han. Det som de döljer är att risk-nytta-balansen från de här mRNA-vaccinen är helt obegriplig.

Han påpekar att de RNA som vaccinen använder inte är naturliga. De stannar kvar i kroppen under lång tid och fortsätter framställa coronavirusets potentiellt farliga spikprotein.

– De beter sig inte som ”RNA”. Den teknik som jag uppfann för mer än 30 år sedan byggde på idén att RNA stannar i celler under kort tid och sedan förstörs. Men dessa syntetiska RNA kvarstår i 60 dagar eller längre och fortsätter att producera spikprotein. Nivåerna av spikprotein från vaccinen är högre jämfört med från en infektion, säger Robert Malone och betonar att situationen kring vaccineringen är utom kontroll.

Enligt Malone handlar vaccineringen i Europa och Nordamerika, som fortsätter även om Ukrainakriget upptar all uppmärksamhet i media, inte alls om folkhälsa längre. Det är uppenbart. Det handlar om något annat, i värsta fall ett försök att införa ett socialt kreditsystem, säger han.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program