”Målet är en totalitär världsregering” – detta måste stoppas

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

”Coronapandemin” var bara en småstrid jämfört med vad som väntar. Bakom den så kallade pandemin står nämligen krafter som är ute efter att skapa en global totalitär värld med en enda världsregering som ska ersätta nationalstater. Det hävdar den amerikanske läkaren och mRNA-forskaren Robert Malone i en intervju med StandUpSB.

Enligt Robert Malone har alla enskilda dissidenter som vågat kritisera covidåtgärder och ”vaccinet” spelat en viktig roll för att bryta den ”masspsykos” som drabbat världen under covid.

– Det är centralt att dessa dissidenter fortsätter tala ut. Utan dem kommer nämligen den del av befolkningen som befinner sig i masspsykosen att sjunka ännu djupare ner i den. Hela landet kommer fastna i detta fenomen av massformation.

För kriget om frihet är inte över. Inte alls. Det har bara börjat, menar han.

– Vi är långtifrån över med den verkliga utmaningen. Covid var bara en skärmytsling. Vi har ett mycket större problem framför oss. Och det handlar om en tilltagande totalitarism, säger Malone och räknar upp en mängd politiker som enligt honom skolats av World Economic Forum.

– Listan är enormt lång. Och dessa människor finns inte bara inom politiken. De sitter i banker och överallt i techföretagen. De har en tydlig agenda, som inte är i linje med den amerikanska konstitutionen. De har en världsbild som anser att nationalstaten är förlegad, och de försöker aktivt avancera detta och skapa en världsregering som ska ersätta nationella regeringar.

Enligt Robert Malone har globalisterna inom World Economic Forum planerat detta i 30 år, och infiltrerat världens regeringar.

– Är tillräckligt många människor medvetna om detta? Nej. Detta är den stora striden. Som sagt. Jag tror att covid bara var en skärmytsling. Det stora slaget är det mot censur, kontroll och en växande global totalitarism, säger läkaren.

Se hela intervjun nedan:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program