”Ett massmord” – någon måste ställas till svars

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Att ha en bra D-vitaminstatus i kroppen är mycket bättre än att ta de så kallade ”vaccinen” mot covid-19. Det säger Swebbtvs vetenskapliga och politiska kommentator Lars Bern i ett nytt program, efter att det kommit en ny studie om D-vitamin. Massvaccineringen mot covid kallar han för ett ”massmord”.
– Detta måste få ett rättsligt efterspel, annars är vårt samhälle förlorat.

Det var förra veckan som det kom en studie från Israel, som flera svenska tidningar skrev om, som visar att D-vitamin ger ett starkt skydd mot svår sjukdom och död i covid-19.

Men detta är egentligen inte nyhet. Swebbtv har rapporterat om sambandet mellan låga D-vitaminnivåer och sjukdom under hela pandemin.

– Detta bekräftar det vi hela tiden har sagt, säger Lars Bern.

D-vitamin kan man få i sig genom mat, kosttillskott och genom att sola. Men på vinterhalvåret måste svenskar äta tillskott för att komma upp i nödvändiga nivåer, eftersom solen är så svag.

Att sätta in D-vitamin för sent i sjukdomsförloppet fungerar inte, påpekar Lars Bern.

– Man ska ha det i blodet redan när man blir sjuk. Att sätta in det när människor blivit allvarligt sjuka i covid har ingen effekt.

Enligt Bern har läkemedelsföretagen iscensatt studier där man just satt in D-vitamin alldeles för sent, varför det inte haft effekt.

– Det är otroligt falskt, säger han om en text på Folkhälsomyndighetens hemsida som bland annat hävdar att D-vitamin och Ivermektin inte kan förebygga eller behandla covid-19.

– Det är en flagrant lögn från Folkhälsomyndigheten.

Samtidigt är de nivåer D-vitamin som Läkemedelsverket generellt rekommenderar för befolkningen alldeles för låga. Och det är medvetet, enligt Bern, eftersom det gör folk mer sjuka och beroende av läkemedelsindustrin.

– Att ha en bra D-vitaminstatus är ett oerhört mycket bättre skydd än att ta de här vaccinpreparaten. Vaccinen ger ett otroligt smalt skydd under några få månader. Har man en bra D-vitaminstatus har man skydd mot alla infektioner.

D-vitamin utgör bränslet för de viktiga T-cellerna i människans immunsystem, säger Lars Bern.

– Det är en näring för vårt naturliga immunförsvar. Man läkemedelsindustrin vill ju se till att människor inte ska ha ett fungerande immunförsvar. Då hade de inte kunnat sälja sina preparat.

Nyligen rapporterade även Reuters om att det ”kontroversiella” parasitläkemedlet Ivermektin har en anti-viral effekt mot covid. Och det rapporterar man alltså när pandemin är över.

– Detta har man ju vetat hela tiden, säger Lars Bern. Men redan första året genomförde man en ren fuskstudie för att stoppa hydroxiklorokin, som var den första medicin läkare hade sett var effektiv. Och på det här sättet har man hållit på med fuskstudier. Men detta var den värsta fuskstudien. Det finns hur många seriösa studier som helst som visar att hydroxiklorokin, Ivermektin och D-vitamin är effektiva för att bota och skydda sig mot covid-19.

– Men detta hindrades från att komma ut, för annars hade det inte gått att motivera massinjektionen av mRNA-preparaten, fortsätter han.

Enligt Bern är ”vaccinen” totalt värdelösa mot omikronvarianten av Sars-cov-2. De vaccinerade blir rentav sjukare än ovaccinerade, visar statistik från flera länder, hävdar han.

– Och detta är alltså ett preparat som samtidigt ger oerhört allvarliga biverkningar.

Men någon ursäkt från media och makthavare har inte skett.

– De håller masken. Hur i hela fridens namn kan journalister som bevakat covid se sig själva i spegeln? Detta har de vetat i två år. Men i och med den här nya studien om D-vitamin går det inte längre att förneka. Nu är det dock för sent att stoppa vansinnet. Och försäljningen av vaccinen har ju redan genomförts, så nu är nyheten ett mindre hot mot läkemedelsindustrin. Det hela drivs av enorma ekonomiska intressen. Det handlar om så mycket pengar att hela systemet blir genomkorrupt, förklarar Lars Bern.

– Men detta måste få ett rättsligt efterspel där de som prånglat ut det här ställs till ansvar. Görs inte det är vårt samhälle förlorat. Då tillåter man massmord. Detta är inget annat än massmord.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program