WHO aviserar ett nära slut på ”pandemin”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige


Den så kallade pandemin kan snart vara över. Det säger nu globalistgruppen WHO, som finansieras av Bill Gates. Samtidigt fortsätter frågan hur SARS-CoV-2 uppstod.

Det var i onsdags som WHO-chefen Tedros Adhanom Ghebreyesus meddelade att ”pandemin” snart kan vara över.

Detta då antalet dödsfall med covid-19 är det lägsta sedan mars 2020.

– Vi har aldrig varit i en bättre position för att få slut på pandemin. Vi är inte där än, men slutet är i sikte. En maratonlöpare stannar inte när mållinjen syns. Hon springer hårdare, med all energi hon har kvar. Det måste vi också göra, sade Ghebreyesus i ett tal.

– Vi kan se mållinjen. Vi är i en vinnande position. Men nu är det den värsta tidpunkten att sluta springa. Nu är det dags att springa hårdare och se till att vi tar oss över gränsen och skördar frukterna av allt vårt hårda arbete. Om vi ​​inte tar denna möjlighet nu riskerar vi att få fler varianter, fler dödsfall, fler störningar och mer osäkerhet. Så låt oss ta denna möjlighet.

Därför uppmanar han bland annat världens länder att ”vaccinera” 100 procent av de så kallade mest utsatta grupperna, däribland vårdpersonal och äldre människor.

Samtidigt kommer det nu fler nyheter i media som inte riktigt rimmar med det officiella ”narrativet” kring covid-19, däribland artiklar om en ny rapport i The Lancet som inte utesluter att viruset kommit från ett amerikanskt labb. Professor Jeffrey Sachs, som varit ordförande för The Lancets covidkommission, har tidigare hävdat att covid troligen härrör från ett sådant.

”Självständiga forskare har ännu inte undersökt de amerikanska laboratorierna engagerade i manipulation av SARS-CoV-liknande virus, och de har inte heller undersökt detaljerna i laboratorieforskning som pågått i Wuhan. Dessutom har US National Institutes of Health (NIH) motsatt sig att avslöja detaljer om forskning kring SARS-CoV-relaterade virus som man stöttat”, står det bland annat i den nya Lancet-rapporten.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program