WEF-globalister skyller på ”kriser” – men egentligen är det en ”medveten agenda”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

De skenande enerigpriserna är ett medvetet försök från globalistgruppen World Economic Forum, som tror sig styra världen, att genomdriva sin agenda. Det säger den brittiska journalisten Katie Hopkins i ett klipp. ”Kriser”, som kriget i Ukraina och Rysslands påstådda leveransstopp, är bara ursäkter för att lura vanliga medborgare och ändra sitt beteende. Denna beteendeförändring syns redan. I slutändan vill man frånta människor deras frihet att köra och höga privata fordon, hävdar hon.

Det är den brittiska journalisten och islamkritikern Katie Hopkins som nu hävdar att det som pågår i västvärlden, som höga energipriser, är en medveten globalistisk klimatagenda.

De rekordhöga bensinpriserna har redan lett till en beteendeförändring hos folk, menar hon. Människor undviker att ta bilen, eftersom det är så dyrt.

Och det är precis det som är meningen.

– Det förändrar människors beteende utan att de själva fattar det. Detta händer i demokratier över hela västvärlden. Och täckmanteln som används för denna beteendeförändring som World Economic Forum försöker driva igenom är många olika saker: krig, att Ryssland begränsar leveranser och så vidare, säger Katie Hopkins i ett klipp som hon rubricerat ”Priset på bränsle är bara mekanismen – beteendeförändring är målet”.

Hon fortsätter:

– Sanningen är att det är en medveten agenda för att förhindra människor att kunna köra bil. Och detta har jag sagt länge. Inom fem år kommer britter inte längre ha rätt att äga eller köra ett privat fordon. Om detta inte är på början på det, kommer jag äta upp min tröja.

EU har tidigare erkänt att man använder kriget i Ukraina som en anledning för att ”ställa om” Europa till så kallade förnybara energikällor.

Det handlar alltså om globalistprojektet ”The Great Reset”.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program