Västvärldens vansinne beror på ”kakistokrati” – de sämsta har tagit makten i våra länder

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Varför går det så dåligt för västvärlden? Varför går väst numera från det ena vansinnet till det andra? Svaret är ganska enkelt, menar Swebbtvs Lars Bern. Det beror på att vi idag styrs inte i form av välfungerande demokratier utan av en kakistrokati, alltså ett samlat styre där de sämsta och minst kvalificerade människorna tagit makten.
– Det är precis det vi har i hela västvärlden, säger han i Swebbtvs Omvärldsanalys.

Hur kommer det sig att västvärlden förgör sig själv och skämmer ut sig på område efter område?

Klimathysterin, som enligt experter är ett bedrägeri, är ett sådant exempel. Man saboterar sitt eget energisystem, gör befolkningen fattigare och förstör sin egen konkurrenskraft.

Nyligen rapporterade Tidningen Näringslivet att Finland, trots frekvent elöverskott, tvingas stoppa elexport till Sverige eftersom ”det svenska kraftnätet är i så dåligt skick”.

Ett annat exempel är Nobelprisen, som ständigt dras i smutsen.

Ytterligare ett är Ukrainakriget, där man besinningslöst öser in vapen trots frånvaron av framgångar och som bara leder till att hundratusentals ukrainska soldater dör för ingenting. Sverige har hittills skickat över 22 miljarder kronor i militärt så kallat stöd, vilket enligt TV4 är så enormt mycket att det ”kommer märkas i våra plånböcker”.

Man låter Europas energiinfrastruktur bombas sönder utan reaktion och tar fram och tvingar på folk ”vaccin” som inte fungerar.

Swebbtvs Lars Bern har ett svar på frågan.

– Det finns ett grekiskt uttryck för på vilket sätt västvärlden styrs idag, säger han i Swebbtvs Omvärldsanalys. Kakistrokati. Jag ska tala om vad det betyder. Det betyder ”ett styre av de sämsta och minst kvalificerade människorna, en form av regering där de värsta människorna sitter vid makten”. Det är precis det vi har i hela västvärlden.

– Det är därför det går så dåligt för oss. Och det är därför västvärlden inte ens klarar av det här kriget i Ukraina mot ryssarna, fortsätter Bern. Vi får stryk av ryssarna.

Lars Bern är starkt kritisk till årets Nobelpris i fysiologi eller medicin, som belönade en upptäckt som möjliggjorde de så kallade covidvaccinen. Enligt honom borde priset ha gått till mRNA-teknikens uppfinnare, den amerikanska vaccinforskaren Robert Malone. Men Malone är ju en av covidvaccinens främsta kritiker, så han kommer aldrig få något pris.

Nobels fredspris är vanärat sedan länge.

– Det här innebär början på slutet för Nobelprisets storhetstid, säger Lars Bern i Swebbtv.

– Nobelpriset håller på att sparka krokben på sig självt.

Enligt Bern har medicinpriset ”ingen trovärdighet efter det här”.

Att Nobelprisen ideligen undergrävs och politiseras kommer även drabba Sverige som land.

– Nobelpriset betyder oerhört mycket för vårt land. Så att göra på det här sättet, att låta kommersiella intressen styra, är ett rent sabotage mot Nobelpriset.

– Det här Nobelpriset är en fantastisk marknadsföringspush för Pfizers och Modernas covidvaccin. Att man delar ut det här priset är värt miljardbelopp för dem.

Se hela programmet:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program