”En stor skandal” – propaganda att ge Nobelpriset till covidvaccinen

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Det en gång så stolta Nobelpriset dras nu i smutsen gång efter gång. Barack Obama tilldelades Nobels fredspris några månader efter han blev USA:s president – men kom att bomba sju länder. Och nu har till och med covidvaccinen belönats med Nobelpris. Detta är ett ”enormt propagandanummer”, säger Mikael Willgert i Swebbtvs nyhetsanalys.

Vad är det egentligen som pågår i västvärlden? Vad händer med Nobelpriset? Tidigare i veckan belönades covidvaccinen med Nobelpriset i fysiologi eller medicin.

Bland annat detta diskuterar Mikael Willgert och Magnus Stenlund i Swebbtvs senaste nyhetsanalys.

Hur priset kunde gå till detta misslyckade så kallade läkemedel är häpnadsväckande.

Till exempel finns det en stor studie som visar att risken att smittas ökar ju fler doser du tar.

– För varje spruta som folk tagit ökar sannolikheten att få covid igen, säger Magnus Stenlund i Swebbtv. Oavsett om du inte hade haft en enda biverkning, är ju detta… Det är ju fullständigt… Och sen ge pris till detta, när vi har dessa data.

– Det är misslyckande. Så måste vi tolka det ändå, säger Mikael Willgert. Och det är ett enormt propagandanummer. Jag tror inte att vi har pratat klart om det här Nobelpriset. Och den här sorgliga utvecklingen med vårt stolta Nobelpris, som först släpas i smutsen i litteraturpriset och sen i fråga om fredsprisen, och sen nu med Ryssland, att de inte fick vara med på prisutdelningen. Sen nu detta ovanpå alltihop.

Enligt Stenlund råder det ingen tvekan om att ”vaccinen” är misslyckade.

– Med covidvaccinen har vi nu pass många klara och tydliga bevis för att de inte fungerar så som de var tänkta, eller påstådda att fungera.

– Så här långt i backspegeln borde priskommittén varit väldigt klar med att de begår ett stort imagemässigt misstag genom att på det här sättet legitimera något som vi kan förvänta oss att det kommer ännu mer information kring om hur fel det här var.

Vaccinforskaren Robert Malone, som uppfann mRNA-tekniken, fick inget pris. Men Malone har ju blivit en av världens främsta kritiker av covidsprutorna.

– Uppenbarligen var det här så viktigt att ge pris för så man måste gripa tag i några. Man lyckades samtidigt helt förbigå den person som alla vet var med i det här, säger Stenlund.

– Det här känns som en stor skandal, inflikar Mikael Willgert.

– Det är otroligt, säger Magnus Stenlund.

Men det är så här det går till, etablissemanget ”belönar varandra” hela tiden, påpekar Stenlund. Och när något får ett så till synes fint pris, kan det vara ett sätt att få folk att inte känna oro.

Efter att ”vaccinen” belönades med Nobelpriset, sade en läkare och cancerforskare, som varnat för att covidsprutorna leder till turbucancer, att det handlar om ”ett sista desperat försök” att rädda vad man ställt till med.

Läs också: Covidvaccinen belönas med Nobelpriset – ”Vetenskapen kapad av Big Pharma”

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program