”Västvärlden har drabbats av totalt vansinne” – globalisternas censur förgiftar hela samhället

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Upplysningens och vetenskapens tid är förbi. Nu råder ”totalt vansinne” i västvärlden i stället. Det konstaterar Swebbtvs vetenskapliga kommentator Lars Bern i sin senaste omvärldsanalys. Det är därför som alternativa medier som Swebbtv är så viktiga. Den så kallade pandemin har varit en ”oerhört traumatisk upplevelse” för Bern, förklarar han, eftersom den inneburit en total censur av vetenskapen. Samma sak sker nu under kriget i Ukraina, där media ”målar upp en helt falsk bild av vad som försiggår”.
– Vi ser ett vansinne som sprider sig i västvärlden som är oerhört skrämmande, säger han.

Västvärlden har satt sina spår i historien genom enorma kulturella och vetenskapliga framsteg.

Men idag råder det omvända. Förnuftet har ersatts av fullständigt vansinne, menar Lars Bern i Swebbtvs senaste Omvärldsanalys.

– Jag tycker det är en fantastisk tillgång att kunna medverka i Swebbtv. Detta på grund av den tilltagande censur som mainstream-media och etablissemanget ägnar sig åt, säger Lars Bern.

– Den här censuren har ökat lavinartat under pandemin. Jag har ett väldigt starkt vetenskapligt intresse och har lagt ner enormt mycket tid de senaste decennierna på att tränga in i framför allt den medicinska vetenskapen. Så det här har varit en oerhört traumatisk upplevelse för mig, att konstatera att idag censureras världens absolut främsta forskare.

Ledande medicinska forskare blir deplattformerade och kan inte publicera i sociala medier.

Samtidigt blir de skandaliserade i media.

– Den här utvecklingen är väldigt skrämmande, säger Lars Bern och påpekar att han själv också drabbats av etablissemangets antiintellektuella attacker och censur.

– Sedan jag engagerade mig i klimatdebatten har jag blivit stämplad som dissident. Jag har blivit uthängd i SVT Aktuellt som en förkastlig människa. Och jag har ingen möjlighet att göra min röst hörd i etablerade medier med de uppfattningar och den kunskap som jag har. Därför är medier som Swebbtv oerhört viktiga, säger han med emfas.

– För var dag som går så blir den här kanalen, och liknande kanaler – men Swebbtv är utan tvekan den ledande i Sverige – viktigare och viktigare.

Först var det ”pandemin”, men nu har samma censur uppstått under Ukrainakriget. Censuren är alltså inte ett undantag, utan snarare ett mönster. Så fort något sker som hotar globalisternas världsordning och ”narrativ”, ska informationen totalt kontrolleras.

– Dels upplevde jag det här väldigt starkt under coronapandemin, men jag ser samma sak upprepas i samband med kriget i Ukraina, där etablissemanget gör allt för att sopa verklig information, saklig information, under mattan, fortsätter Lars Bern i Swebbtv. Man målar upp en helt falsk bild av vad som försiggår. Även här ser vi alltså hur censuren fullständigt förgiftar det västliga samhället, för det här är framför allt ett västvärldsfenomen.

Västvärldens desinformation om det pågående kriget är ”kompakt”, enligt Bern.

– Jag såg en intervju med läkaren Paul Marik och han sa det att väst har drabbats av totalt vansinne. Det var hans diagnos. Och jag är benägen att hålla med honom. Vi ser ett vansinne som sprider sig i västvärlden som är oerhört skrämmande. Och därför behövs det sådana här röster. Vi måste hitta kanaler som gör att människor kan få sakligt riktig information.

Galenskapen som exploderat de senaste åren och har blivit så stark att den raserar familjer.

– Det här vansinnet som drabbat västvärlden sliter i sär familjer. Jag vet exempel på familjer där barn har sagt upp bekantskapen med sina föräldrar för att de har ”fel åsikter”, berättar Lars Bern. Den som försöker förmedla hur det verkligen förhåller sig, när det kommer desinformation från mainstream-media, blir ofta ovänner med människor i sin sociala krets.

– Detta har särskilt inträffat under pandemin. För här har det medicinska etablissemanget lyckats övertala miljontals, miljarder människor, att ta de här vaccindoserna, och den som plikttroget tagit dem och trott på det här, vill ju inte höra talas om att de är lurade. Lägger man fram bevis på att de blivit lurade, blir de förbannade. Och det leder alltså till väldigt starka sociala slitningar.

Lars Bern hoppas att mellanårsvalet i USA i november, där republikanerna eventuellt kan ta både senaten och representanthuset, kommer påverka och få slut kriget i Ukraina. Hatet mot Ryssland är dock vida utbrett inom hela det politiska etablissemanget i USA.

– Ja, det hoppas jag, säger han. Jag hoppas att de avbryter det amerikanska stödet och tvingar Zelensky till en fredsöverenskommelse. Ju fortare det här kriget tar slut, ju bättre.

Se hela programmet, där flera andra ämnen också diskuteras:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program