WHO eldar på covidhysterin – vill att regeringar ”hittar de ovaccinerade”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

WHO-chefen Tedros Adhanom Ghebreyesus med den globalistiska Agenda 2030-symbolen på kavajen, eller "De globala målen" - "AI for Good Global Summit 2018" © Foto: ITU/.Woldu (CC BY 2.0)

Mitt i sommaren och efter det så kallade vaccinet ökar nu covid-19. Viruset ”löper fritt”, hävdar WHO, som kräver att världens regeringar återinför ”åtgärder” mot smittan och ”hittar” de personer som ännu är ovaccinerade.

Trodde du att covid var över? Nej, nej. Inte om Världshälsoorganisationen, WHO, får bestämma.

Den är inte alls över, påstår den globalistiska organisationen.

WHO – vars näst största finansiär är Bill & Melinda Gates Foundation – kräver nu att åtgärder återinförs för att hejda det förkylningsliknande viruset omikron.

Det så kallade vaccinet, som kostat världens regeringar ofattbara summor, har inte stoppat viruset över huvud taget. Förra veckan beräknas 2,7 miljoner britter ha smittats av covid-19.

Och 96 procent av dem som dör med smittan är ”vaccinerade”.

Den globalistiska gruppen kräver bland annat att munskydd, som inte fungerar, återinförs.

Det förklarar WHO-chefen Tedros Adhanom Ghebreyesus, som har en bakgrund inom den vänsterextrema paramilitära gruppen TPLF i Etiopen (genom medlemskap, enligt BBC) som ingått i den revolutionära vänsterrörelsen Ethiopian People’s Revolutionary Democratic Front.

– Jag är oroad över att covidfallen fortsätter öka – vilket sätter ytterligare press på hälsosystem och vårdarbetare. Jag är också oroad över den ökande trenden med dödsfall, säger han i ett tal.

Enligt Ghebreyesus löper viruset nu fritt och han hävdar också att länder inte effektivt hanterar sjukdomsbördan.

– Nya smittvågor av viruset visar återigen att covid-19 inte är i närheten av att vara över. När viruset angriper oss måste vi trycka tillbaka det, säger han och fortsätter:

– När smittspridningen och sjukhusinläggningar ökar måste regeringar också använda beprövade åtgärder som munskydd, förbättrad ventilation samt test- och behandlingsprotokoll. Jag uppmanar regeringar att regelbundet se över och justera sina covid-19-responsplaner baserat på den nuvarande epidemiologin och även för potentialen att nya varianter kan dyka upp. Regeringar bör också arbeta för att vända minskningen av övervakning, testning och sekvensering samt dela med sig av antivirala medel effektivt.

Tedros Adhanom Ghebreyesus vill också ha mer pengar av världens regeringar.

– När G-20:s finansministrar träffas nästa vecka är det avgörande att regeringar runt om i världen finansierar WHO och ACT-Accelerator (WHO:s globala covidåtgärdsprogram, vår anm) för att säkerställa en rättvis fördelning av hälsoverktyg, säger han.

Han uppmanar även regeringar att ”hitta de ovaccinerade för att bygga upp muren av immunitet mot det 70-procentiga vaccinationsmålet”.

WHO-chefen har tidigare bland annat kritiserats för att ha utnämnt Zimbabwes diktator Robert Mugabe till WHO:s goodwillambassadör, en utnämning han då återkallade. Han har också utpekats för att ha bistått folkmord i Etiopien, vilket han själv förnekar. 2020 anklagades han av Etiopiens arméchef för att ha hjälpt till att förse TPLF med vapen, vilket han också förnekar. TPLF, som störtade den sittande regeringen i Etiopien för över 30 år sedan och styrde landet mellan 1991 till 2018, är sedan 2021 bannlyst som en terrorgrupp av Etiopiens regering. Foreign Policy kallar TPLF för ett ”radikalt politiskt parti med marxistiska rötter”.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program