Tucker: Pandemin har blivit en mentalsjukdom

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Tucker Carlson. © Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

Covidhysterin har blivit för tokig för att kunna överleva 2022. Det hävdar Fox News Tucker Carlson i ett avsnitt, där han liknar folks beteende vid en hysterisk mentalsjukdom.

Det är den amerikanske programledaren Tucker Carlson som nu förutser att covidhysterin kommer upphöra 2022.

Inte bara på grund av omikronvarianten, som tycks smitta mer eller mindre alla vaccinerade, och därmed ge människor riktig immunitet.

Nej, framför allt på grund av att pandemin har blivit så extremt galen – för galen för att någon ska kunna upprätthålla den.

– Det här året kommer bli en klar förbättring jämfört med de två senaste. Covidgalenskapen kommer upphöra. Hur kan jag veta det? Inte för att vi kanske hittar bra mediciner mot smittan. Det finns redan. Och vetenskapen är ju ändå inget politikerna i praktiken brytt sig om. Så förändringen kommer inte bero på mediciniska framsteg, utan på att de nuvarande och vidskepliga reglerna är så idiotiska och galna, säger han i sitt program.

– Vid någon tidpunkt, troligen snart, kommer till och med Demokraternas egna väljare sluta tro på det. Räkna med det.

För att exemplifiera galenskapen, som han kallar det, visar han klipp där USA:s president Joe Biden går på stranden – iklädd munskydd.

– Ingen i historien har fått så noggrann hälsovård som Joe Biden får just nu. Han är den siste som borde vara rädd för covid. Ändå är han livrädd, säger Tucker. Presidenten är utomhus. Det finns ingen annan i närheten, förutom hans trippelvaccinerade fru. Man skulle tro att Joe Biden uppfattar detta som en trygg miljö. Men nej. Han bär ändå sitt kirurgiska munskydd i sanden.

– Vad i hela fridens namn inbillar han sig ska hända? Och på vilket sätt ska den lilla masken hjälpa? Är han orolig för vågburna virus? Färdas det sjukdomar på Atlanten? Är måsarna sjuka? Det är omöjligt att veta, eftersom allt är så totalt galet. Detta är inte rationella rädslor. Detta är som monster-under-sängen-tankar. Det är hysteri, en sorts mentalsjukdom.

Tucker Carlson tar sedan andra exempel på amerikanska regeringspolitiker som varit vaccinerade, burit munskydd och ”svetshjälm” – men ändå blivit smittade av viruset.

Han framhäver också hur narrativet kring vaccinen skiftat helt. Först stoppade de infektion, hette det från myndigheter och så kallade experter, men i verkligheten visade det sig inte stämma.

– Det finns till och med forskning som visar att vaccinerade lättare kan få och sprida viruset än ovaccinerade, påpekar han. Vi vet åtminstone att vaccinerade enkelt kan smittas och sprida det. Det senaste utbrottets epicentrum var i landets mest vaccinerade stad: New York.

– Det är alltså fullständigt uppenbart att experterna hade helt fel om vad vaccinen kan göra.

Tucker Carlson påpekar hur covidhanteringen psykiskt misshandlat barn, trots att barn löper mikroskopisk risk från smittan. Samtidigt har politikerna – och till och med läkare – utsatt den ”ovaccinerade” delen av befolkningen för övergrepp och trakasserier. USA:s makthavare har hetsat vaccinerade och ovaccinerade mot varandra – medvetet, säger han – ett fenomen som även skett i Sverige, här regeringen bland annat varnat för att krama ovaccinerade.

– Det som våra makthavare har gjort mot våra barn de senaste två åren ska aldrig förlåtas. Och det ska aldrig få hända igen, säger Tucker Carlson.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program