Tucker: Alex Jones bättre journalist än andra

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Den så kallade ”konspirationsteoretikern” Alex Jones är en bättre journalist än traditionella journalister, tycker Fox News Tucker Carlson.

Infowars Alex Jones har i decennier utpekats som en kollrig konspirationsteoretiker.

Men han har haft rätt i så mycket att han rentav är en bättre journalist än personer i traditionella medier. Det tycker i alla fall Fox News Tucker Carlson, vilket möter både ris och ros i sociala medier.

– Jones hånas ofta som flamboyant, men sanningen är att han varit en mycket bättre guide till verkligheten de senaste åren. Alltså en mycket bättre journalist än till exempel NBC News Ken Dilanian eller Margaret Brennan från CBS, säger Tucker Carlson.

– Alex Jones gick aldrig på Rysslandsbluffen. Inte för en sekund. Och om han intervjuade Anthony Fauci (Vita husets smittskyddsexpert gällande covid-19, vår anm), hade han ställt riktiga frågor, som en journalist ska göra.

Kommittén som utreder den så kallade stormningen av Kapitolium den 6 januari 2021 försöker nu sätta dit Alex Jones för delaktighet i en demonstration i närheten, innan folkmassan gick in i byggnaden.

– Kommittén har beslutat sig för att stänga ner Alex Jones, säger Tucker Carlson. Han skämtar om Joe Biden, så därför vill kommittén fängsla honom. Den stora ironin är att Alex Jones inte bara är oskyldig till att ha uppviglat våld den 6 januari, utan att han aktivt försökte förhindra brott.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program