Trump: ”Vi måste avveckla hela det globalistiska etablissemanget”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Det är inte Rysslad som utgör västvärldens fiende, utan det ”sjuka” globalistiska etablissemang som tagit makten i väst. Det säger Donald Trump i ett nytt tal. Enligt ex-presidenten måste Natos hela syfte och uppdrag omvärderas.
– Dessa globalister vill förgöra Amerikas styrka och jaga fantomer utomlands, samtidigt som de håller oss distraherade från den förödelse de själva skapar här hemma, säger han.

Donald Trump fortsätter kampanja inför presidentvalet 2024.

Och han fortsätter angripa de krigshetsande globalisterna.

För det första måste proxykriget i Ukraina, som Trump kallar det, få ett omedelbart slut. Världen har nämligen aldrig varit närmare ett nytt världskrig än nu. Och det är ingen slump.

– För varje dag som denna proxystrid i Ukraina pågår riskerar vi ett globalt krig. Vi måste vara helt tydliga med att vårt mål är att omedelbart får ett fullständigt slut på stridigheterna. All eldgivning måste upphöra. Detta är den centrala frågan. Vi behöver fred nu!

– Dessutom måste det också ske ett fullständigt engagemang för att avveckla hela det globalistiska, neokonservativa etablissemanget som ständigt drar oss in i ändlösa krig, låtsas slåss för frihet och demokrati utomlands, samtidigt som de förvandlar vårt eget land till en u-landsdiktatur. Utrikesdepartementet, försvarmaktsbyråkratin, underrättelsetjänsten och allt annat måste ses över och rekonstitueras. Vi måste avskeda alla i den djupa staten och sätta Amerika först. Vi måste sätta Amerika först!, betonar Donald Trump.

Enligt Trump måste Natos syfte och uppdrag omvärderas.

– Det är en lögn att Ryssland utgör vårt största hot, fortsätter han. Det största hotet mot den västerländska civilisationen idag är inte Ryssland. Det är förmodligen, mer än något annat, vi själva och de fruktansvärda USA-hatande människorna som styr oss. Det är avskaffandet av våra nationella gränser. Det är misslyckandet med att bevaka våra egna städer. Det är förstörelsen av rättsstatsprincipen inifrån. Det är kärnfamiljens kollaps och de låga fertilitetstalen. Det är marxisterna som vill att vi ska bli en gudlös nation som dyrkar vid rasens och könets altare. Och det är globalistklassen som har gjort oss totalt beroende av Kina och andra främmande länder som i grunden hatar oss.

– Dessa globalister vill förgöra Amerikas styrka, blodsband och dyrbarheter samt jaga monster och fantomer utomlands, samtidigt som de håller oss distraherade från den förödelse de skapar här hemma. Dessa krafter gör mer skada i Amerika än vad Ryssland och Kina någonsin hade kunnat drömma om. Att vräka det sjuka och korrupta etablissemanget är den monumentala uppgiften för nästa president. Och jag är den enda som kan göra det. Jag är den enda som kan få jobbet gjort. Jag vet precis vad som måste göras.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program