Trump: Bidens vansinneskrig i Ukraina måste stoppas – ”Klustervapen kommer lemlästa barn i decennier”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Donald Trump. © Foto: Gage Skidmore (CC BY-SA 2.0)

Det ”vansinniga” kriget i Ukraina måste stoppas. Det säger nu Donald Trump i ett uttalande. Enligt Trump är Bidenadministrationen så inkompetent att den hotar hela världen. Leveransen av klustervapnen till Ukraina kommer bara eskalera konflikten ytterligare och döda civila under årtionden framåt, påpekar han.

USA:s tidigare president Donald Trump är mycket kritisk till att Bidenadministrationen ska skicka klusterammunition till Ukraina.

Bomberna är extremt farliga för civila, och kan lägga kvar i flera år innan de detonerar.

Trump är också kritisk till att USA gjort slut på alla annan ammunition genom att skicka den till det fiaskoartade proxykriget mot Ryssland.

”Joe Biden borde inte dra oss vidare in i tredje världskriget genom att skicka klustervapen till Ukraina – han borde försöka AVSLUTA kriget och stoppa det fruktansvärda dödandet och förstörelsen som orsakas av en inkompetent administration. Dessa oexploderade klustervapen kommer döda och lemlästa oskyldiga ukrainska män, kvinnor och barn i decennier framöver, långt efter att kriget har tagit slut”, skriver Trump på sin hemsida.

Och om USA:s övriga ammunition tagit slut, understryker det bara ytterligare ”hur brådskande det är att omedelbart deeskalera denna blodiga, farliga och urspårade konflikt”, fortsätter han.

Enligt Donald Trump är det ytterligt allvarligt att Biden gjort slut på USA:s ammuntion.

”Det kan inte finnas något mer levande bevis för att Joe Bidens politik med ändlöst krig i Ukraina har försvagat USA enormt än det förödmjukande erkännandet att USA nu har slut på ammunition, något som våra fiender utan tvekan dreglar över. Denna ’erkända’ svaghet är en inbjudan till fiender över hela världen. Joe Biden leder oss utan anledning och på ett farligt sätt in i tredje världskriget, vilket skulle vara en mardröm bortom vår fantasi – förintelse! Vi måste stoppa detta vansinne, omedelbart avsluta blodsutgjutelsen i Ukraina och återgå till fokus på USA:s vitala intressen. Det viktigaste är att vi måste bygga om vår uttömda militär helt och hållet så att den återigen är så stark – som den var för bara tre år sedan när jag gjorde om den – att inget land ens skulle kunna tänka tanken att hota vårt folk.”

USA ska bedriva ”fred genom styrka”, fortsätter han och hävdar att det är precis vad som kommer ske strax efter presidentvalet 2024, som han alltså tror sig kommer vinna.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program