”The Great Reset pågår för fullt” – globalisternas statskupp accelererar

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Just nu pågår något som kan kallas för en global statskupp. I fronten för denna finns organisationen World Economic Forum. WEF är globalisternas mycket mäktiga ”operativa verksamhet”, förklarar företagaren Hans Erixon i en ny intervju med Swebbtv.

Det är i ett nytt avsnitt av Fjärde Statsmakten som Hans Erixon berättar mer ingående om globalistgruppen World Economic Forum, som är de internationella finansintressenas mest inflytelserika organisation i världen.

WEF arbetar även med självaste FN och hjälper till att implementera Agenda 2030, ”de globala målen för hållbar utveckling”, förklarar Erixon.

– Både med att accelerera införandet men även finansieringen, säger han i Swebbtv.

Och det är ju lite märkligt. Varför vill internationella finansintressen införa Agenda 2030?

– World Economic Forum och även de andra globalistorganisationerna, som Bilderbergruppen och Trilaterala Kommissionen, vill ju få ut sina budskap, som ytterst syftar till att införa en ny världsordning. WEF inriktar sig i huvudsak mot den industriella världen.

Och för detta använder man personer som är eller har varit engagerade i WEF. EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen, EU:s högsta ledare alltså, har till exempel suttit i organisationens styrelse.

Mellan WEF och FN finns ett samarbetsavtal för att genomdriva och påskynda Agenda 2030.

Agenda 2030 är ett extremt betydelsefullt projekt. Alla, regeringar, företag – till och med Svenska kyrkan – bedriver denna agenda.

– Vägen till helvetet kantas av goda ambitioner. Mycket i Agenda 2030 är ju sånt man aldrig kan sätta sig emot, som att värna miljön. Men det finns också delar i detta som är väldigt farliga för den personliga integriteten, demokratin, för vilket inflytande den globala eliten ska ha och så vidare. Det finns delar som absolut inte är hälsosamma ur en demokratisk synpunkt.

Enligt Hans Erixon är World Economic Forum en av globalisternas många tankesmedjor. Men det finns saker som gör att WEF skiljer sig från de övriga.

– Och det är framför allt bredden och djupet som man har på verksamheten. På sitt årliga möte i Davos bjuder man in den absoluta toppeliten inom den ekonomiska och politiska maktordningen. Därmed har man ett unikt djup på sin verksamhet. Sen har man också bredden, 1.000 medlemsföretag med en omsättning på mer än 5 miljarder dollar. Alla multinationella storföretag är med. Så bredden i verksamheten blir ju väldigt bred.

Detta gör World Economic Forum till just globalisternas viktigaste organisation, menar Erixon. WEF har till och med en internationell ungdomsrörelse kallad Global Shapers.

En annan skillnad mot globalisternas andra ”tankesmedjor” är att WEF jobbar mycket mer praktiskt. Man pratar inte bara. Man får saker gjorda.

– De är mycket mer operativa, och mer inne på konkreta implementeringar genom sina projekt. De bedriver till exempel vaccinpassimplementering och mycket annat.

Vaccinpasset har egentligen ingenting med hälsa att göra, utan är bara första steget av en mer långtgående digital identitet som WEF haft i tankarna länge, enligt Erixon. Målet för globalisterna är att alla människor på hela jorden ska ha en digital identitet. Den digitala identiteten är kärnan i WEF:s strategi, som i slutändan ska leda till ett teknokratiskt och kontantlöst samhälle.

– På detta sätt kan de nå sin totala kontroll över människor, säger Hans Erixon i Swebbtv.

– I förlängningen är detta ett fruktansvärt samhälle.

Innan var World Economic Forum inte så välkänt bland allmänheten. Men den så kallade pandemin ändrade på det. WEF-ledaren Klaus Schwab har skrivit en bok kallad ”COVID-19: The Great Reset”, som gavs ut redan i juli 2020. Avsikten är att använda covid för att ”ställa om” världens ekonomiska system till ett mer ”hållbart” sådant, som man påstår.

Globalistorganisationerna planerar 50-100 år framåt, medan regeringar planerar kanske fyra år framåt, och företag ett kvartal framåt.

– Detta gör att globalisterna kan jobba oavsett vilken regering som sitter i ett land.

Det spelar ingen större roll vilken regering som styr ett land, enligt Hans Erixon. Alla åker till WEF:s möten, där de känner sig upphöjda och utvalda. Sedan driver de globalisternas agenda.

– I de stora penseldragen så är det dessa intressen som styr, säger han.

Och det går fort, påpekar Erixon. Det rentav accelererar.

– Det är ju vad som har skett under de senaste två åren. The Great Reset pågår för fullt i världen.

WEF vill forma framtiden, något man själva öppet säger.

– Folk förstår inte vad det här handlar om. Vad kommer detta konkret innebära för oss? Det är ett samhälle som jag inte vill att mina barn ska växa upp i.

I Sverige har filosofie doktor Jacob Nordangård skrivit en bok om just detta, som heter ”Den globala statskuppen”, något Swebbtv rapporterat om tidigare.

Swebbtv kommer snart publicera en andra del med Hans Erixon, där han berättar mer om Agenda 2030 och hur detta projekt verkställs av politiker.

Läs även:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program