”Fascism, ren ondska” – dit är globalisternas samhälle på väg

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Västerländska stater är utsatta för en global statskupp av internationella nätverk, så som World Economic Forum (WEF), och politiker som närmast fungerar som globalisternas infiltratörer i de nationella parlamenten. Demokratin har mer eller mindre avskaffats och ersatts av en form av ”fascism”. Det menar filosofie doktor Jacob Nordangård, som bland annat skrivit boken Den globala statskuppen, i en ny intervju med Swebbtv.
– Det är ren ondska, säger han.

Från början uppfattades covid-19 mest som ett virus och en sjukdom men utvecklades sedan till en ursäkt för politiker att införa mer eller mindre drakoniska ”åtgärder”.

Organisationer som World Economic Forum har gått i fronten för att ”bekämpa pandemin”.

Egentligen är dessa grupper intresserade av något helt annat, och har en mycket större agenda, enligt Jacob Nordangård. Pandemin har blivit ett verktyg, precis som klimatet, för att införa en ny världsordning. Men pandemin har inte helt ersatt den påstådda ”klimatkrisen”.

– Nej, det här har inte ersatt klimatfrågan, utan den ligger ännu i bakgrunden. Den är en väldigt central och viktig del av agendan. Men pandemin och klimatet är samma agenda. Det är samma typ av mål man uppnår, säger Nordangård i Swebbtv.

– Jag skulle inte heller säga att pandemin är över. Man har kört det här i ungefär två år. Nu gör man en utvärdering av hur det gått. Vad funkade och vad funkade inte så bra. Hur kan man förändra systemet så att man nästa gång något sånt här sker kan genomföra det med ännu större effektivitet. Den här gången var ju hela upplägget väldigt chockartat. Folk var oförberedda. Men nästa gång vet människor hur de ska förhålla sig. Man har testat. Så nästa gång kommer man ha mer effektiva planer, fortsätter han.

Enligt Jacob Nordangård är det ett nätverk av olika internationella aktörer som agerar i bakgrunden, däribland FN och WHO.

– De har varit centrala och skickat ut sina rekommendationer till världens folkhälsoorganisationer. Man det handlar också om stiftelser som byggt själva narrativet, säger han och lyfter fram Rockefeller Foundation och Bill & Melinda Gates Foundation, som enligt honom bland annat fungerar som tankesmedjor där även andra grupper och universitet ingår.

– För dem blir det väldigt intressant att utvärdera vad som skett under pandemin.

– Rockefeller byggde upp medicinsk forskning och internationella institutioner redan under 1900-talet, däribland föregångaren till WHO. De var alltså inbladade i hur WHO formades. Bill & Melinda Gates Foundation har tagit över mycket av denna hälsoagenda. De är en av de största finansiärerna av WHO. Och detta är mycket viktiga kapitalistiska familjer.

Ytterligare en gren, enligt Nordangård, är alltså World Economic Forum, som växt fram till en mycket central hubb i allt. Det är rentav ett epicentrum, påpekar han, där FN-organisationer och stora företag, som läkemedelsbolag, samlas. Mycket av agendan har utarbetats inom WEF.

– Det finns ett partnerskap mellan World Economic Forum och FN, något som varit väldigt nedtystat i media. Avsikten är att forma framtidens hälsa.

Allt ingår i den så kallade fjärde industriella revolutionen, alltså fusionen mellan det biologiska – människan – och det teknologiska. Nu kan människor till exempel få medicinsk rådgivning via datorn, en möjlighet som blivit allt vanligare under pandemin.

Krafterna bakom denna agenda samlades redan 2016.

– De nya globala målen, som kallas Agenda 2030, har gift sig med den fjärde industriella revolutionen, och FN och World Economic Forum har ingått ett partnerskap med varandra.

World Economic Forum, som Jacob Nordangård pekar ut som den ledande aktören, är helt öppna med sin globalistiska agenda. Varför kan man undra. Kanske handlar det om självbeundrare med storhetsvansinne och för att det inte finns någon anledning att dölja den, då även medierna är med på tåget. Samtidigt blir det lättare att samla sina ”medlemmar” om direktiven och idésystemet presenteras lättillgängligt på nätet.

Målet är nu att använda den fjärde industriella revolutionen, som även Kina implementerat, för att verkställa Agenda 2030, enligt Nordangård. Bland annat handlar det om att införa en global hälsoinfrastruktur, där till exempel vaccinpassen ingår.

Även bankerna spelar en central roll. Och den politiska delen av agendan sköts främst inom G20-gruppen. 2009 fastslogs en ”global förvaltning av planeten”, en princip som sedan bara växt.

– Den fjärde industriella revolutionen är väldokumenterad. Det är inga hemligheter. Materialet ligger på deras egna hemsidor. De berättar öppet om sin agenda.

– När det når G20 har det gått igenom ett antal instanser. Hela pandemin har ju egentligen förberetts. Jag tror det började effektiviseras redan under svininfluensan. Det är som ett manus. Det blir samordnat. Det är ju det som varit så sjukt med det som utspelats under pandemin, att det varit så likt. Man har kunnat höra samma meddelanden upprepas överallt i media. Ledares tal har nästan varit ordagranna med varandras, säger Jacob Nordangård .

Han berör även WEF:s projekt ”World global leaders”, där en mängd av världens politiker ingår.

– Det handlar om att World Economic Forum handplockar personer, till exempel från universitet och företag, till ett program, där de sedan fostras i World Economic Forums filosofi. De får tillgång till ett nätverk och stora resurser. Det är en enorm karriärmöjlighet för den som blir utvald. De får en gräddfil till en topposition inom företag eller politiken.

– Men det fanns en föregångare till detta redan 1992, där bland andra Angela Merkel, Tony Blair, EU-kommissionens tidigare ordförande José Manuel Barroso, Bono och Bill Gates ingick. Det var 200 personer bara det året. Väldigt många fick ledande positioner i regeringar och stora företag. Liknande personer har utexaminerats varje år, även från Google och Facebook.

Och inte heller detta är egentligen någon hemlighet, även om media är tysta om det.

– Detta är något som WEF-grundaren Klaus Schwab stolt berättar om. Han säger att det är ”hans killar”, och att han ”penetrerat” regeringar i världen, förklarar Nordangård och påpekar att flera av de ledare som varit mest extrema med restriktioner under pandemin kan kopplas till WEF.

Inte sällan är det fogliga narcissister som väljs ut till ”World global leaders”, enligt Nordangård. Han har hittat runt 2.800 namn, däribland flera svenska politiker, kopplade till WEF.

– Det är det här som är den globala statskuppen, som pågått under lång tid i det tysta. Men i mars 2020 tryckte man på covidknappen, och då blev det väldigt tydligt, säger Jacob Nordangård och betonar:

– Det här är motsatsen till demokrati. Det här är en agenda, som delar en och samma syn och som har en lösning för hela världen. Det finns ingen demokrati. Detta är teknokrati. Riksdagen är ointressant. Pandemilagen är ett exempel där man kringgår det parlamentariska arbetet.

Detta är en av anledningarna till att svenska politiska partier låter allt mer lika.

– Det handlar om en elitgruppering med människor som känner sig utvalda. De är utvalda av World Economic Forum för att forma det nya globala samhället och dess elit. De umgås med varandra och delar samma värderingar. De tar sedan med sig denna agenda, som alltså bestämts över våra huvuden, tillbaka till sina hemländer. Det finns ju ett annat namn för när storföretag och stat blir ett. Det är fascism, säger Nordangård.

Fascism är alltså per definition ett styrelseskick där företag och stat går samman till ett elitsamhälle som styrs ovanifrån och där individen underställs.

– Men detta får man inte kritisera. Då är man ond.

Och Nordangård tycker allt detta syns i dagens politiker, om man tittar noga.

– Man ser inte längre självständiga politiker, man ser inte någon som talar från hjärtat. Det är som författat, skrivet från ett manus. De utför ett uppdrag. De är duktiga teknokrater. Men de är inte duktiga ledare, sådana som fanns när demokratin föddes för hundra år sedan. Då agiterade politikerna och ville någonting. De ville bygga ett bättre samhälle. Idag kan politikerna använda samma retorik, men den är tom. Vi har fått en politisk klass, med egna intressen. De tillhör inte längre de vanliga väljarna. Och de som försöker göra det blir utmobbade (se till exempel Håkan Juholt, som mobbades bort från S-ordförandeskapet, vår anm).

Det går även att se hur politiken som sådan ofta handlar om globala mål, påpekar han.

– Det har förändrats väldigt tydligt på ett antal decennier. Det finns idag få saker som vi självständigt kan bestämma i det här landet.

Samtidigt håller man på att ta fram ett nytt ekonomiskt system, enligt Jacob Nordangård. I det nuvarande systemet har skulderna blivit så stora att det egentligen är en form av pyramidspel, och därmed inte hållbart. I framtiden kan man få en kredit baserad på koldioxid.

– Man har länge diskuterat hur man ska införa en ny ekonomisk lösning, utifrån koldioxid eller energi, som bygger på hur mycket energi det har gått åt för att framställa något. Detta är den teknokratiska synen på att pengar är energi. Du får en budget, en koldioxidkvot, som du har att röra dig på under en månad. Men du kan inte spara något, utan får en ny kvot nästkommande månad. Och det krymper för varje år, vilket du måste anpassa dig efter. Så ska du till exempel köpa en biff, så går väl hela månadsransonen åt. Det pratas ju om att skapa en koldioxidneutral framtid, säger Nordangård och kallar det för ett ”väldigt otäckt system”.

I slutändan kan detta utvecklas till ett socialt kreditsystem, likt det i Kina.

– Alla kanske har samma mängd från början. Men du kanske kan få lite mer, eller bestraffas, och få lite mindre, beroende på vilka val du gör, vilka vanor och vänner du har, eller vad du säger i sociala medier. Man poängsätts helt enkelt. Och den som inte sköter sig får en mycket tuffare tillvaro eller i värsta fall blir helt avstängd. Med en digital valuta i stället för kontanter kan man införa kontroll. Man kan ta till väldigt drastiska åtgärder.

– Ett digitalt ID-system ingår i de globala målen. Och mycket kopplas ihop med detta. Man måste identifiera sig så fort man ska göra något, fortsätter Jacob Nordangård och påpekar:

– Detta är ett fruktansvärt system. Fruktansvärt. Man kommer knappt behöva fängelser längre. Samhället i sig blir ett fängelse. Det är ren ondska.

Och enligt Nordangård är mycket av den så kallade klimatfrågan och pratet om förnybar energi en bluff. Politikerna drivs av något annat, inte minst okunskap.

– Försök att bygga ett vindkraftverk utan fossil energi, poängterar han. Det är ohållbart. Titta på resurserna som krävs för att framställa, frakta och bygga upp dem. För att inte tala om hur mycket man förstör naturen.

– Det går inte skapa ett system som bygger på förnybar energi. Det är en utopi. Det går inte ihop.

Samtidigt strävar samma globala nätverk efter transhumanism, alltså idén om att man ska använda teknik för att ”förbättra” människans fysiska och mentala förmågor.

Genom pandemin har det gjorts enorma teknologiska framsteg mycket snabbt.

Men det finns ändå ljus i mörkret. Pandemin har nämligen också avslöjat globalisternas maktstruktur. Visserligen har de visat sin agenda helt öppet på internet även innan, men få har lagt märke till den eller brytt sig. Nu har den dragits ut i ljuset och kanske spruckit.

– Nu är den synlig. Och ju mer synlig den är, ju mindre makt har den. Den har överlevt tack vare att den inte varit synlig, säger Jacob Nordangård.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program