”Globala eliter avskaffar demokratin” – brutala kritiken i EU-parlamentet

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

EU-parlamentarikern Christine Anderson (AfD) varnar nu för att ”globala eliter” håller på att avskaffa demokratin i västvärlden och överföra allt mer makt till internationella organisationer som Världshälsoorganisationen, WHO.
– Det här är mänsklighetens sista kamp för frihet, säger Mads Palsvig till Swebbtv.

Det är den tyska EU-parlamentarikern Christine Anderson som i början av maj höll ett anförande i Europaparlamentet om globalistiska organisationers tilltagande makt.

– De globala eliternas avskaffande av demokratin fortsätter. Den 3 mars bemyndigades EU-kommissionen av rådet att omförhandla avtalet med WHO å medlemsstaternas vägnar. Under täckmanteln av att förbättra den ”globala pandemiresponsen” är planen att låta WHO ta över exekutiva befogenheter från medlemsländerna i händelse av en pandemi, hävdar hon.

Och detta är enligt henne raka motsatsen till vad EU och demokratier borde syssla med.

– Att delegera regeringsbefogenheter till en icke-vald institution är motsatsen till ett demokratiskt agerande, och det berövar folket alla möjligheter att hålla tjänstemän ansvariga. Detta innebär inget mindre än att folket fråntas rösträtten, fortsätter Christine Anderson.

– Vi som förtroendevalda för folket får inte tillåta att det sker. Jag vädjar till er: gör det ni valdes att göra. Granska detta. Skydda folkets rättigheter – skydda dem som valt er för att agera för deras bästa. Och till alla människor i Europa vill jag säga: Agera nu! Skriv till era ledamöter. Låt dem veta att ni inte kommer tolerera att bli berövade er rätt till demokrati.

– Låt dem veta att en ledamot som stödjer eller röstar för detta aldrig kommer få er röst igen!

Swebbtv Nyheter har nyligen rapporterat om WHO:s växande inflytande.

Efter att definitionen av ”pandemi” ändrades 2009 behöver en pandemi inte längre innebära att många människor dör av en smitta.

– Varje vinter har vi ett smittsamt virus, så det innebär att WHO en gång om året kan utlysa en pandemi om de vill, hävdar dansken Mads Palsvig, medarrangör till konferensen mot covidtyranni – Northern Light Convention – som hålls i Malmö i helgen, till Swebbtv.

– Om vi skrivit på ett traktat om att de ska stå över vår grundlag, vad kommer de då kunna säga till våra regeringar? Att man inte får demonstrera? Att det ska ske tvångsvaccinering? Eller att man ska stjäla pengar från de som demonstrerar, precis som Kanada gjorde?

– Det här är mänsklighetens sista kamp för frihet, betonar Mads Palsvig i Swebbtv.

Se Swebbtvs inslag:

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program