”Sveriges politiker knäböjer inför det globalistiska altaret”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Många svenskar verkar inte riktigt ha förstått vad som verkligen pågår i Ukraina, men ändå håller Sverige på att kasta sig in i ett Nato-medlemskap. Bristen på konsekvenstänk skrämmer Swebbtvs Magnus Stenlund. Folk borde inte vara så naiva utan i stället lära sig att ”hålla två saker i huvudet samtidigt”, säger han i en ny ledare. Av någon anledning har Sverige beslutat sig för att offra både pengar och människor ”på det globalistiska altaret”.
– Jag är ingen rysshatare, jag är kommmunisthatare, säger en till synes upprörd Stenlund.

Swebbtvs ekonomiska och politiske kommentator Magnus Stenlund är inte helt nöjd med politikernas hantering av Nato-frågan, eller den rådande förståelsen av situationen i Ukraina.

Men in i Nato ska Sverige tydligen ändå. Om det råder det knappt ens någon debatt.

– Vi har nu i stort sett en enig riksdag om att vi ska gå med i Nato. Inget av dessa partier utgår uppenbarligen från att vi kommer drabbas på minsta sätt. För då hade de väl försökt förbereda oss på dessa effekter, eventuellt på ett fasanfullt krig. Media och politiker är mer överens med varandra än någonsin innan. Då kan man undra: Är det bara jag som inte hängde med när man bytte fot och bestämde sig för att krig inte är farligt?

Enligt Stenlund verkar svenskar beredda att offra sig för ”Europas mest korrupta skurkstat”.

– Ett före detta kommunistland styrt av oligarker, en i högsta grad tvivelaktig demokrati där alla partier utom ett nu förbjudits. Där bara mutor och våld får saker att hända, där domstolarna har prislistor på hur mycket det kostar att få rätt. Hur tänker man?

Magnus Stenlund påpekar att han inte hatar ryssar, däremot kommunister.

– Nej, jag är ingen rysshatare. Slå ihjäl mig för det den som vill. Jag är kommunisthatare, socialisthatare och hatare av all skenhelighet och sanningsförnekelse. Och till skillnad från många andra i den äldre generationen så kan jag hålla två saker i huvudet samtidigt. Er naivitet är inte mindre än alla nyttiga idioters inom vänsterrörelsen, fortsätter han.

– Landsförrädarna som nu styr oss rakt mot stupet räknar med er hjälp. Och de får det. Grattis. Hade aldrig kunnat tro att annars så kloka människor kunde vara så lättlurade. Var är allt konsekvenstänk? Vad som ser ut att hända, håller redan på att hända. Redan har vi börjat spendera pengar i det ukrainska slukhålet som får pandemikarantänsbassängen att se ut som en fingerborg. Vi stöttar både med vapen och förnödenheter. I första hand är det sådant som vi snart kan behöva själva. Och om Ryssland vinner, vad händer då? Vilka pengar skänker vi till Donbass eller de ryska provinser som britterna nu vill att Ukraina ska bomba med deras vapen? Slukhålet kommer vidgas betydligt innan detta är över. Ukraina är ett land med en yta en och en halv gånger Sveriges med en infrastruktur för nästan 50 miljoner människor.

Dessa pengar, påpekar Stenlund, är dock inget mot de liv som Sverige nu så ”lättvindigt lovar bort på det globalistiska altaret som våra riiksdagspolitiker fallit på knä inför”.

Enligt Magnus Stenlund handlar detta inte om undfallenhet, utan om att avslöja sanningen om makten och logiken i en stormakts hänsynslösa egenintresse.

– Alla kaxiga ”på dom bara”, som jag hör från höger och vänster, som båda varit för rädda för att öppna munnen om de galna karantänsrestriktionerna, om klimathysterin, om islams totalitära förtryck och massimmigrationens demografiska katastrof. Människor som i bästa fall vågar stå upp för vad de säger när de gömmer sig bakom ett påhittat alias, men som ofta inte ens vågar titta på Swebbtv för att det kanske skulle synas i deras webbhistorik. Den sortens människor talar nu om mod. De som hållit käften i 20 år för att de kanske riskerar att inte komma vidare i karriären, i värsta fall förlora jobbet. Men nu är man beredda att spela hus och hem, liv och lem, barn och svärmor, och sommarstugan på Gotland. All for Zelensky. Så modiga har de blivit.

– Tillåt mig att svära i kyrkan, fortsätter Stenlund. Jag kräks på personer som anser sig ha en högre moral än andra utan att tillämpa den.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program