Sveriges ”elit” har allierat oss – med dem som startar alla krig

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Västvärldens politiker sitter på höga hästar och tror sig vara så mycket bättre än övriga världen. Men det är rena fantasier. USA:s historia sedan andra världskrig är ”ett pärlband av krig som de startat”, säger Lars Bern i Swebbtvs Omvärldsanalys. Och det är till dessa krafter som politikerna nu har anslutit oss svenskar. Man jagar och låter oppositionella dö i fängelser – och lägger in veto mot resolutioner som skulle stoppa massdödandet i Gaza.
– Jag bara konstaterar att västvärldens agerande är mycket, mycket värre, säger Lars Bern i Swebbtv. Man tar död på demokratin.

Det är i Swebbtvs senaste Omvärldsanalys som Lars Bern bland annat pratar om hyckleriet från väst. Västvärlden har egentligen inget moraliskt övertag längre.

– Sverige ansluter sig till en krigsallians som startar 80 procent av alla krig, säger Lars Bern i Swebbtv. Nato och USA startar alla krig. Alla krig i Mellanöstern. Alla arrangerade statskupper mot demokratiskt valda politiker. USA:s historia under efterkrigstiden är ett pärlband av krig som de startat. Det har vi anslutit oss till. Vi är därför fel nation att kritisera ryssarna.

Ryssland lämnar döda oppositionella efter sig – precis som väst.

Västmedia riktar all sin fokus på Putinkritiska Aleksej Navalnyj, som dog i ryskt fängelse, men säger knappast något alls om den berömda Zelensky-kritiska journalisten Gonzalo Lira, som nyligen dog i ukrainskt fängelse. Eller Wikileaks-grundaren Julian Assange för den delen – som håller på att dö i brittiskt eller kanske snart amerikanskt fängelse.

– Jag bara konstaterar att västvärldens agerande är mycket, mycket värre. Igår lade USA in sitt veto mot en uppmaning från FN:s säkerhetsråd att få Israel att sluta bomba människor i Gaza. Vad har vi att anmärka på andra länder?, fortsätter Lars Bern.

Globalisternas förföljelse av Donald Trump är ett annat exempel.

– Trump gick ju ut och jämförde sig själv med Navalnyj, och när man tittar på det så finns det faktiskt likheter. Trump står i opposition mot det amerikanska och globalistiska etablissemanget, och man gör sitt yttersta för att få honom fälld i domstol och få honom bakom lås och bom – för att han inte ska kunna bli president. Det är inte bättre än att Putin spärrar in Navalnyj. Det är mycket värre, eftersom Trump faktiskt har ett stöd bakom sig. Man tar död på demokratin.

– Vi har inget som helst tolkningsföreträde!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program