”Spår av vaccinen överallt i kroppen”

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Obduktioner på människor visar nu att de så kallade vaccinen mot covid-19 sätter spår överallt i kroppen. Det hävdar specialistläkaren Peter McCullough, som arbetat med covidsmittan sedan början.

Det är i en intervju med The Patrick Coffin Show som den världsberömda kardiologen Peter McCullough berättar att ”vaccinen” mot covid-19 kan påverka hela kroppen.

– Obduktionsstudier av personer som tagit vaccinet började komma in i höstas. Man kan se spår (det exakta ordet han använder är ”fingerprints”, vår anm) av vaccinet överallt i kroppen. I hjärnan, i hjärtat, i benmärgen.

Och även mRNA-vaccinen stannar kvar, berättar han.

– Budbärar-RNA:at i sig blir också kvar i kroppen i månader och kan hittas i vävnader.

Detsamma gäller det potentiellt farliga spikproteinet från viruset, som vaccinen får kroppen att massproducera.

– Spikproteinet kan stanna kvar i kroppen i över ett år. Efter dos ett stannar det i ett år. Efter dos två, ett år. Efter påfyllnadsdoser, ett år. Kroppen laddas av ett främmande sjukdomsalstrande protein som kan hittas i alla vitala organ, påpekar han.

Bland annat orsakar spikproteinet blodproppar och förstör viktiga celler, säger läkaren.

– När ett barn föds har dess äggstockar så många ägg de kommer han under hela sin livstid. Sedan installeras ett genetiskt material för spikproteinet, som skadar celler, blodproppar och inflammationer. Man kan förutsätta att antalet av dessa dyrbara celler kommer sjunka i varje människa. Hur många doser krävs för att äggstockarna inte ska kunna producera ägg alls? Ingen vet. Men en dos är en för mycket för dessa värdefulla organ, säger han.

Enligt Peter McCullough innebär den så kallade pandemin inte bara ett hot från ett virus, utan han kallar rentav vaccinen för ”det andra hotet” mot människor.

– Befolkningen har två hot: luftvägssjukdomen och vaccinet. Och vaccinet är inte lösningen på sjukdomen, utan ett andra hot. Och detta hot administreras till människor. Ingen ska tvingas att injiceras något i sin kropp mot sin vilja. Det kommer att finnas många arga människor som egentligen inte ville ta vaccinet allt eftersom saker och ting nu uppdagas.

McCullough har tidigare sagt att massvaccineringen mot covid-19 omedelbart borde stoppas.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program