”Rädda grundlagen” – därför ska du demonstrera på lördag

DU BIDRAR ENKLAST GENOM ATT KLICKA HÄR:

Donate

Donera till Swebbtv - tillsammans formar vi Sverige

Om regeringen får igenom sin planerade grundlagsändring kan Sverige bli som Australien och Nya Zeeland under nästa ”pandemi”. Det varnar nu flera för och uppmanar alla att delta i nya frihetsdemonstrationer i Malmö, Göteborg och Stockholm på lördag.

Som Swebbtv tidigare berättat genomförs på lördag den 19 mars nya demonstrationer mot vaccinpass och regeringens planerade grundlagsändring.

Detta sker samtidigt i Malmö, Göteborg och Stockholm.

Eventuellt kan grundlagen ändras så radikalt att Sverige får samma brutala nedstängningar som andra länder vid nästa ”pandemi”, med bland annat utegångsförbud för befolkningen.

Sverige räddades nämligen av sin starka grundlag, som vissa nu försöker ändra i det tysta. Vaccinpassen hade inte stöd i regeringsformen, även om myndigheterna ville påskina det.

– Och dessa ändringar kan komma att genomföras ännu mer i skymundan än under pandemin. Pandemihysterin har ju avlösts av Ukrainakrisen. Jag ser en tydlig agenda bakom allt. När vi vaknar efter den 11 september kan vi befinna oss i en så kallad västerländsk demokrati som saknar konstruktionen för att egentligen vara det, har Magnus Stenlund tidigare sagt i Swebbtv.

Mikael Cromsjö från vaken.se uppmanar nu alla att delta i demonstrationerna på lördag,

– Under pandemin har man brutit mot flera grundlagar, det som skyddar vår mötesfrihet, vår kroppsliga integritet och många andra saker. Man har skyllt på en pandemi. Men det står tydligt i grundlagen att sådana inskränkningar bara får göras om det finns tydliga motiveringar, så att det inte begränsar vår demokrati. Jag och många andra anser att det som gjorts har brutit mot våra demokratiska principer, säger han i ett klipp och fortsätter:

– Men nu kommer det bli ännu värre. Om regeringen får igenom sina önskemål, även i EU som helhet, så kommer de ändra grundlagarna. De vill ändra vårt sätt att se på lag. De kan då göra starkare och hårdare ingrepp mot oss människor. De vill kunna låsa in människor utan bevis på att man verkligen är smittad, eller att detta ens hjälper för att begränsa smitta. De vill också kunna tvångsvaccinera människor med ett läkemedel som inte bevisats har någon effekt eller bevisats vara ofarliga. Vi måste skydda grundlagen. Rör inte vår grundlag!

Du kan läsa mer på nejtillvaccinpass.nu. Där skriver arrangörerna:

”Vaccinpassen slopades. Och folket segrade. Men kampen för frihet är långt ifrån över. Många har valt att slappna av sedan passen togs bort. Men redan nu finns det planer på att ändra i grundlagen, på så sätt att det kommer att gå obemärkt förbi. Om de får igenom denna grundlagsändring, kan vår mötes- och yttrandefrihet vara ett minne blott. Vi behöver därför resa oss NU för att visa på styrkan hos folket, och att vi inte kommer acceptera inskränkningar på våra grundlagsstiftande rättigheter.”

Demonstrationerna sker på Medborgarplatsen i Stockholm, Stortorget i Malmö och Gustav Adolfs Torg i Göteborg. Klockan 14.00.

Förra demonstrationen, den 22 januari, samlade 10.000-15.000 personer på Sergels torg i Stockholm.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

  • - Håll dig uppdaterad med vad som händer hos Swebbtv
  • - Få inbjudningar till våra event, konferenser och live-sändningar
  • - Var först med att ta del av våra program